Κόλαση για νιόπαντρο ζευγάρι, που είδε τις ροζ πόζες του στο internet

Κάποιοι τούς αναγνώρισαν, άρχισαν τα κουτσομπολιά και οι ψίθυροι, και τελικά έγιναν βούκινο

Ούτε στους εφιάλτες του δεν είχε δει αυτό που έπαθε νιόπαντρο ζευγάρι από τη Ρόδο! Οχι μόνο του έκλεψαν το tablet, αλλά είδε και τις φωτογραφίες από προσωπικές του στιγμές να φιγουράρουν σε site γνωριμιών!
Το ζευγάρι, που έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη, είχε τραβήξει δεκάδες φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές, τις οποίες είχε αποθηκεύσει στο συγκεκριμένο tablet.

Μεταξύ αυτών των φωτογραφιών υπήρχαν και αρκετές από τις ιδιαίτερες στιγμές τους, τις οποίες ο κλέφτης του tablet δεν δίστασε να ανεβάσει σε ιστοσελίδα γνωριμιών! Τις επίμαχες φωτογραφίες από ερωτικές στιγμές δεν άργησαν να δουν συντοπίτες των νεονύμφων. Κάποιοι τούς αναγνώρισαν, άρχισαν τα κουτσομπολιά και οι ψίθυροι, και τελικά έγιναν βούκινο.

Σε μία κλειστή κοινωνία, όπως η Ρόδος, τα νέα -ιδίως τα πιπεράτα- διαδίδονται εύκολα, οπότε γρήγορα έφτασαν και στα αυτιά του ζευγαριού, το οποίο έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

Για να προλάβει τα χειρότερα, έκανε αναρτήσεις σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης διαψεύδοντας τις φήμες ή τις δημοσιεύσεις του δράστη, που το ήθελε να ζητεί ερωτικούς συντρόφους μέσω διαδικτύου.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι έχει κινήσει τις νομικές διαδικασίες προκειμένου να βρεθεί ο κλέφτης και να καταδικαστεί, ενώ την ίδια τύχη ενδεχομένως να έχουν και όσοι διακίνησαν το υλικό, μέσω κινητών, στους κατοίκους του χωριού.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», το θέμα της παραβίασης της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στην τοπική κοινωνία όπου ζει, με αποτέλεσμα τα θύματα, που προέρχονται από αξιοπρεπείς οικογένειες, να είναι στο επίκεντρο πικρόχολων σχολίων από τους συγχωριανούς τους.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ