Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Μονομαχία στην αρένα των Καννών

Οι «γυμνές» Μπέλα Χαντίντ, Εμιλι Ραταϊκόφσκι και το φιλί της Μπελούτσι έκλεψαν την παράσταση

heerhert 1ΚΑΝΝΕΣ 2017 ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Με ένα παθιασμένο κινηματογραφικό φιλί, από αυτά που ξέρει πολύ καλά να δίνει η εκρηκτική Μόνικα Μπελούτσι, ανέβασε αυλαία το 70ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

     17989948

Η οικοδέσποινα του φετινού φεστιβάλ έδειξε στον συμπαρουσιαστή της, τον Γάλλο κωμικό Αλεξ Λουτζ, τι πάει να πει ιταλικό ταμπεραμέντο πάνω στη σκηνή του Palais des Festivals et des Congres και παρέδωσε πάλι μαθήματα σεξαπίλ μέσα στη μαύρη τουαλέτα της, που σχεδιάστηκε ειδικά για τη βραδιά από τον γαλλικό οίκο Dior.

H 52χρονη καλλονή μούδιασε τον 38χρονο κωμικό με τη σφοδρότητα του φιλιού-ερμηνεία και στη συνέχεια υποδέχθηκε θερμά τον πρόεδρο της φετινής κριτικής επιτροπής Πέδρο Αλμοδόβαρ, ο οποίος έγινε δεκτός στο κόκκινο χαλί με επευφημίες.

Το συγκεντρωμένο πλήθος έδειξε την αδυναμία του στην Τζέσικα Τσαστέιν και στον Γουίλ Σμιθ, επίσης μέλη της επιτροπής, που υπέγραφαν αυτόγραφα και πόζαραν για selfies, προσπαθώντας να ανέβουν τα σκαλιά για να μπουν στην αίθουσα της εκδήλωσης.

«Κονσέρβες»

Αντίθετα με προηγούμενες τελετές έναρξης, η φετινή δεν είχε να επιδείξει κάποια ιδιαίτερη γκάφα ή σκάνδαλο. Η Μπελούτσι είχε μόνο γλυκά και θετικά σχόλια να πει, αν και κάποιοι έσπευσαν να τα σχολιάσουν ως «καλοεκφωνημένες κονσέρβες». Ως μόνο αξιομνημόνευτο περιστατικό μπορεί να αναφερθεί η δήλωση που διάβασε στη συνέντευξη Τύπου ο Αλμοδόβαρ, μέσω της οποίας επέκρινε τους διοργανωτές του φεστιβάλ που επέτρεψαν στο δίκτυο Netflix να μεταδώσει δύο ταινίες από αυτές της επίσημης επιλογής των Καννών, συμπεριλαμβανομένης της «Okja» του Μπονγκ Τζουν-Χο που είναι υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου 

heerhert 2«Παιχνίδια» Χαντίντ – Ραταϊκόφσκι

Οσα γίνονται στις Κάννες δεν μένουν ποτέ στις Κάννες και αυτό όσοι διασκεδάζουν σε γιοτ αλλά και σε πανάκριβα ξενοδοχεία το γνωρίζουν καλά. Η 20χρονη Μπέλα Χαντίντ και η 25χρονη Εμιλι Ραταϊκόφσκι αποφάσισαν να του δώσουν να καταλάβει και δεδομένου ότι δεν είναι ντροπαλά κορίτσια, ανέβασαν μόνες τους τα χειροπιαστά πειστήρια στο Instagram.

To πολύ επιτυχημένο μοντέλο Μπέλα ήταν τόσο εντυπωσιασμένο με το πλούσιο μπούστο της Ραταϊκόφσκι που δεν άντεξε να κρατήσει μακριά του τα χέρια του και r4wrtη Εμιλι αποφάσισε να δείξει σε όλο τον κόσμο τι κατάφερε, συνοδεύοντας το σχετικό βίντεο με τη λεζάντα «Με αγαπάει».

«Αποκάλυψη» η 14χρονη κωφάλαλη 

Η σιωπή της 14χρονης κωφάλαλης ηθοποιού Μίλισεντ Σάιμοντς ήταν εκκωφαντική, όσο και το ταλέντο της, όπως ξεδιπλώθηκε στην οθόνη κατά την πρώτη προβολή της ταινίας «Wonderstruck» του Τοντ Χέινς, στην έναρξη του Φεστιβάλ Καννών. Η ταινία αφηγείται τις περιπέτειες δύο κωφάλαλων παιδιών σε διαφορετικές εποχές, κινούμενη μεταξύ έγχρωμου και ασπρόμαυρου φόντου, ήχου και σιωπής. Το 1970 ένα αγόρι φεύγει από το σπίτι του στη Μινεσότα για τη Νέα Υόρκη. Το 1927 η Ρόουζ κάνει το ίδιο, για να συναντήσει την αγαπημένη της ηθοποιό. «Ηταν μεγάλη τιμή, ποτέ δεν ονειρεύτηκα κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να βρω λέξεις να εξηγήσω» εκμυστηρεύτηκε στη νοηματική γλώσσα η Σάιμοντς, της οποίας το ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη χαρακτηρίστηκε αποκάλυψη.

Πάνοπλοι στρατιώτες στην Κρουαζέτ

heerhert 3

Βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί και σκάνερ εντοπισμού μετάλλων υποδέχτηκαν τους καλεσμένους του φετινού Φεστιβάλ των Καννών, με τις Αρχές να έχουν δώσει ρεσιτάλ σε μέτρα ασφαλείας μετά το κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γαλλία. Η Κρουαζέτ θύμιζε πρώτη γραμμή πυρός με τους πάνοπλους στρατιώτες, που κρατούσαν αυτόματα όπλα και φορούσαν αλεξίσφαιρα, ενώ μεγάλα στρατιωτικά αυτοκίνητα είχαν στήσει μπλόκα στους δρόμους που οδηγούσαν στο Grand Palais. Συνολικά, έχουν σταλεί επιπλέον 400 άνδρες της αστυνομίας που κάνουν περιπολίες σε ολόκληρη την πόλη, ενώ 500 κάμερες είναι στρατηγικά τοποθετημένες στις Κάννες και καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο.

—-

Το κόκκινο χαλί των Καννών γέμισε Χόλιγουντ ακόμα μία χρονιά και συνδύασε σεξαπίλ, δημιουργίες υψηλής ραπτικής, εξτραβαγκάντζα αλλά και στιλιστικά ατυχήματα. Το βραβείο Συνολικής Προσφοράς στο Κόκκινο Χαλί, αν υπήρχε, θα δινόταν πάντως παμψηφεί στη Σούζαν Σάραντον, η οποία, αν και 70 ετών, έκανε τα μάτια πολλών να γουρλώσουν με την εμφάνισή της. 

ΦΩΤΟ: 

heerhert 14

offer

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...