Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Εξωγήινοι στη Σελήνη!

Αποικία με «κτίρια» στο φεγγάρι σταματά τους αστροναύτες, που επιστρέφουν αναγκαστικά στη Γη

Από τον 
Απόστολο Αντωνάκη

Οι αστροναύτες δεν έχουν πατήσει στη Σελήνη από το 1972, όχι απλά επειδή σταμάτησε το ενδιαφέρον των Αμερικανών, αλλά διότι ανακάλυψαν ότι εχθρικοί εξωγήινοι την έχουν αποικίσει, σύμφωνα με μια συγκλονιστική θεωρία συνωμοσίας. 

Μια εντεινόμενη θεωρία συνωμοσίας υποστηρίζει ότι η Σελήνη έχει αποικιστεί από προηγμένους εξωγήινους που έχουν απαγορεύσει στον άνθρωπο να επιστρέψει εκεί και να την εξερευνήσει.

Η εκπληκτική θεωρία συνδέεται και με άλλες, που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν εξωγήινες βάσεις στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.

Ενα παλιό χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της θεωρίας ανέφερε: «Εχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο άνθρωπος δεν επέστρεψε στο φεγγάρι τα τελευταία χρόνια; Διότι κάποιοι εξωγήινοι δεν το επιτρέπουν».

Σύμφωνα με πολλούς ερευνητές και ουφολόγους, η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό από την κοινωνία επειδή δεν είμαστε ακόμα εξοικειωμένοι με όλα όσα έχουν συμβεί -και εξακολουθούν να συμβαίνουν- στην επιφάνεια του φεγγαριού.

Πολλοί ερευνητές ισχυρίζονται ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι υπάρχουν εξωγήινες βάσεις στο φεγγάρι. Ομως, δεν έχουν τα πειστήρια για να το αποδείξουν.

Πολλοί κυνηγοί UFO ισχυρίζονται επίσης ότι η Σελήνη καλύπτεται από εξωγήινα κτίρια, παρά το γεγονός ότι δεν είναι κι αυτοί σε θέση (αναγκαστικά όπως λένε) να παράσχουν τα αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς τους και να τους τεκμηριώσουν.

Οι εικόνες της NASA, που απεικονίζουν την περιοχή στον κρατήρα Lichtenberg στη Σελήνη, δείχνουν μερικά από τα κτίρια, σύμφωνα με τον Scott C. Waring, ιδιοκτήτη του ιστότοπου ufosightingsdaily.com.

Μη εντοπίσιμο από τα ραντάρ

«Ανακάλυψα αυτή τη σκοτεινή μαύρη δομή σήμερα (είπε, δείχνοντας κάποια σχετική φωτογραφία). Αυτές οι δομές κατακλύζουν την επιφάνεια του φεγγαριού μας και έχω βρει δεκάδες χιλιάδες, αλλά ανάρτησα μόνο λίγες επειδή είναι δύσκολο να βρεις ανάλογες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, ώστε να μπορούν εύκολα να δημοσιοποιηθούν. Αυτό είναι ένα μεγάλο κτίριο και κοντά είναι ένα πιο μικρό. Το μαύρο κρύσταλλο κατασκευής του κτιρίου το καθιστά μη εντοπίσιμο από τα ραντάρ και τους άλλους ανιχνευτές, διότι το συγκεκριμένο υλικό τού επιτρέπει να «αναμειγνύεται» και να χάνεται εύκολα μέσα στις σκιές. Τα κτίρια δεν μοιάζουν με τίποτα που μπορείτε να φανταστείτε. Φαίνονται βιομηχανικά (αλλάζουν μορφή και θέση) και τα περισσότερα μοιάζουν κάπως σαν ανωμαλίες στις περιοχές όπου εντοπίζονται. Είναι πολύ πιθανό αυτά τα σκάφη ή κτίρια να μπορούν να μετακινηθούν από τόπο σε τόπο, όπως και τα σημερινά γήινα μηχανοκίνητα οχήματα στη Γη, όμως αυτά στη Σελήνη είναι πάρα πολύ μεγαλύτερα και πολύπλοκα».

Δυστυχώς, ο κ. Waring έχει περιθωριοποιηθεί από τους σκεπτικιστές ερευνητές, επειδή όχι μόνο δεν έχει αποδείξεις για να υποστηρίξει τις θεωρίες του σχετικά με τα «κτίρια», αλλά και επειδή -όπως ισχυρίζονται- οι εικόνες που επισυνάπτονται στις αναφορές του δεν περιλαμβάνουν τίποτα που μοιάζει με ένα κτίριο.

«Μπορεί να είναι ήδη κατειλημμένη»

gtgwe 1 0

Ο Scott Brando, ο οποίος μελετά την υπόθεση στην ιστοσελίδα ufofofinterest.org, δήλωσε: «Βλέπω μόνο σχηματισμό πετρωμάτων και κρατήρες και χρειάζεται πολλή φαντασία για να δεις ένα κτίριο».

Ωστόσο, ο αστρονόμος Ντέιβιντ Μπράιαντ στο βιβλίο του «Η απαγορευμένη Σελήνη μας» διερευνά την πιθανότητα εάν η διαστημική πτήση, πέρα από τη χαμηλή τροχιά της Γης, εμποδίζεται και από εχθρικούς εξωγήινους που ζουν στη Σελήνη.

Ο λέκτορας, ο οποίος πωλεί και συλλέγει μετεωρίτες, πέρασε 15 χρόνια ερευνώντας το συγκεκριμένο θέμα και πιστεύει ότι η Σελήνη μπορεί να είναι ήδη «κατειλημμένη».

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...