Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Νιάτα και γοητεία με πολλά γαλόνια!

Η «Espresso» ξεναγήθηκε στα στούντιο της εκπομπής της ΕΡΤ1 «Με αρετή και τόλμη» και γνώρισε τους συντελεστές

Από τη
Μαρία Ανδρέου

Βράδυ Πέμπτης 18 Μαΐου και η «Espresso» βρίσκεται στο στούντιο όπου γυρίζεται η εκπομπή «Με αρετή και τόλμη».

4rw4e5yh 2

Η τηλεοπτική παραγωγή, που αφορά τη δράση των Ενόπλων Δυνάμεων και προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 11.30 από την ΕΡΤ1, έχει ως παρουσιαστές τη δημοσιογράφο Αλεξία Τασούλη και τρία νέα παιδιά, τα οποία παράλληλα υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό!

4rw4e5yh 1

Υστερα από πρωτοβουλία του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου, η εκπομπή, που είναι είναι από τις μακροβιότερες της ελληνικής τηλεόρασης, επέστρεψε στις οθόνες μας τον Μάρτιο, μετά το «μαύρο» που έπεσε στην ΕΡΤ το 2013. Η ξενάγησή μας άρχισε από το κοντρόλ, όπου ο σπουδαίος σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ ανέλαβε τον ρόλο του ξεναγού. Αφού μας εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του που επιμελείται τη συγκεκριμένη εκπομπή, μας κατέβασε στα καμαρίνια για να συναντήσουμε τους παρουσιαστές.

4rw4e5yh 3

«Η καταγωγή μου είναι από την Καλαμάτα και οι γονείς μου είναι αστυνομικοί. Αρα στις πανελλαδικές η πρώτη μου επιλογή ήταν η ΣΤΥΑ» μας λέει η 27χρονη αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας και φοιτήτρια στην ΑΣΣΟΕ Σοφία Κορμά και συνεχίζει: «Υπηρετώ τον Ελληνικό Στρατό με χαρά και ως σμηνίας τοποθετήθηκα στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Η ειδικότητά μου είναι η διαχείριση και η μεταφορά υλικού που χρειάζονται τα αεροσκάφη F16» αναφέρει η Σοφία και συμπληρώνει: «Οταν με επέλεξαν για την εκπομπή, ένιωσα μεγάλη τιμή. Οι προκλήσεις που δέχεται η Ελληνική Αεροπορία από την τουρκική είναι μεγάλες. Αλλά η Αεροπορία μας είναι σε ετοιμότητα!»

Επιλογή

Η 28χρονη αρχικελευστής του Πολεμικού Ναυτικού και φοιτήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά Ιλιάνα Μπουραντά μάς συστήνεται με τη σειρά της. «Ο πατέρας μου τελείωσε τη Σχολή Ικάρων. Αρα είχα στρατιωτική ανατροφή, αν και η μητέρα μου, η οποία ήταν φιλόλογος, ήθελε να ασχοληθώ με τη Φιλοσοφία. Ωστόσο, η πρώτη επιλογή μου ήταν το Πολεμικό Ναυτικό. Για 6,5 χρόνια ήμουν μέσα στα πλοία του Στόλου ως ηλεκτρολόγος» αναφέρει η Ιλιάνα και αποκαλύπτει πως όταν την επέλεξαν για την παρουσίαση της εκπομπής, ο πατέρας της δάκρυσε.

4rw4e5yh 4Στο στούντιο και ο σοβαρός ανθυπασπιστής του Στρατού Ξηράς Συμεών Λαδόπουλος, ο οποίος εστίασε στην αξία της εκπομπής, η οποία ενημερώνει, όπως λέει, τον κόσμο για την 24ωρη κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

«Νιώθω μεγάλη τιμή που μου ανατέθηκε από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας η παρουσίαση της εκπομπής, καθώς είμαι κόρη αντιστράτηγου Ε.Α. του Στρατού Ξηράς» μας λέει η Αλεξία Τασούλη, κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής, με 20χρονη δημοσιογραφική πορεία στο Mega, στο ρεπορτάζ του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και του υπουργείου Εξωτερικών.

Σχολιάζοντας τις τουρκικές προκλήσεις, η δημοσιογράφος υπερασπίζεται το υψηλό φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Με 140 εναέριες παραβιάσεις σε καθημερινή βάση από τους Τούρκους όλοι ανησυχούν για ένα θερμό επεισόδιο, αλλά το ηθικό του ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι υψηλό» δηλώνει και συνεχίζει λέγοντας ότι σκοπός της εκπομπής είναι να αναδειχτεί «ο κοινωνικός ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων στις πιο ακριτικές και δύσβατες περιοχές της χώρας, και μάλιστα σε δύσκολα καιρικά φαινόμενα».

Τα γυρίσματα συνεχίζονται και μέσα στο καλοκαίρι, ενώ ήδη έχουν γυριστεί εννέα επεισόδια, μέσα από τα οποία έχουν βγει και αρκετές αποκλειστικότητες, όπως η συνέντευξη του Αμερικανού πρέσβη για τη σημασία της βάσης στη Σούδα.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...