Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τουρκάλα ερωτεύτηκε τον Βασάλο του Survivor

Η Τουρκάλα πυγμάχος Σαμπριγιέ Σενγκιούλ παραδέχθηκε on air ότι λιώνει για τον Βασάλο

Η Τουρκάλα πυγμάχος Σαμπριγιέ Σενγκιούλ παραδέχθηκε on air ότι λιώνει για τον Βασάλο

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Το χαστούκι έφερε τον… ελληνοτουρκικό έρωτα! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος «λύγισε» την f3 1Τουρκάλα πυγμάχο Σαμπριγιέ Σενγκιούλ, η οποία τον χαστούκισε (!) όταν εκείνος της πρόσφερε ένα λουλούδι και της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο.

«Τόσο γλυκό, ζεστό και ντροπαλό άνδρα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου! Πραγματικά, είναι πολύ ευγενής. Είναι ο πιο ελκυστικός άνδρας που έχω δει! Τον ερωτεύτηκα! Αν ήταν Τούρκος, δεν θα ξέφευγε από μένα» είπε on camera η 29χρονη αθλήτρια της εθνικής ομάδας πυγμαχίας της Τουρκίας, μιλώντας μετά το περιστατικό. Η παίκτρια του τουρκικού «Survivor» είχε κάνει νωρίτερα δημόσιες δηλώσεις μπροστά στους Ελληνες και τους Τούρκους, που γλέντησαν όλοι μαζί με τα τραγούδια του Fedon σε πάρτι που οργάνωσε η παραγωγή!

Ολα άρχισαν όταν κατά τη διάρκεια της γιορτής, πριν από λίγες ημέρες, ο Κωνσταντίνος και η Σεμπριγιέ βρέθηκαν να χορεύουν τσιφτετέλι στη μέση της πίστας. Στη συνέχεια, και όταν οι παίκτες κάθισαν στο τραπέζι, η αθλήτρια πήγε στον Βασάλο και του άφησε ένα πιάτο με φαγητό. Εκείνος για να ανταποδώσει σηκώθηκε και της πρόσφερε ένα λουλούδι, ενώ έσκυψε και τη φίλησε στο μάγουλο. Η «θερμόαιμη» Τουρκάλα τον… χαστούκισε, ωστόσο ξέσπασαν σε γέλια, αφού δεν το έκανε για να αμυνθεί, αλλά περισσότερο για αστείο! Και να που ακολούθησε η… ερωτική εξομολόγηση. «Μπορώ να πω κάτι;» είπε μπροστά σε όλους και συνέχισε: «Πραγματικά, ερωτεύτηκα». Η συνέχεια δόθηκε σε συνέντευξη που έδωσε αργότερα στην κάμερα του τουρκικού «Survivor»!

Στα ρινγκ

Ποια είναι, όμως, η σκληροτράχηλη Σαμπριγιέ Σενγκιούλ; Αρχισε να ασχολείται με το μποξ το 2006 και μέχρι και πριν από δύο χρόνια ασχολούνταν με το άθλημα επαγγελματικά. Εχει συμμετάσχει σε πολλές διοργανώσεις με τα χρώματα της Τουρκίας, ως μέλος της εθνικής ομάδας, ενώ είναι γνωστή για τα ξεσπάσματά της εναντίον των αντιπάλων της, όταν δεν της αρέσει το… αποτέλεσμα. Ωστόσο, είναι από τους πιο συμπαθείς παίκτες του τουρκικού ριάλιτι, αφού διακρίνεται για το χιούμορ της, κάτι που την έχει κάνει αγαπητή στο κοινό.

Στην καλλονή της λέσβου ο μεγάλος τελικός;

f4 135

Οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του ημιτελικού και του τελικού του «Survivor» φαίνεται πως κλείδωσαν (28 Ιουνίου και 2 Ιουλίου αντίστοιχα). Κι εκεί που φαίνεται ότι οριστικοποιούνται και τα μέρη όπου θα γίνουν τα τελικά events, έχουμε και καινούργιους «μνηστήρες». Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν εντός κι εκτός γραφείων του Σκάι, ο ημιτελικός θα γίνει στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, ενώ η παραγωγή είναι ένα βήμα από την οριστική συμφωνία με τους τοπικούς άρχοντες της Ρόδου, για να φιλοξενηθεί εκεί ο τελικός.

Να, όμως, που έρχεται δημοσίευμα της ιστοσελίδας kalloninews.gr, στο οποίο υποστηρίζεται ότι άνθρωποι της παραγωγής βρέθηκαν στην Καλλονή της Λέσβου για να περάσουν από διάφορα μέρη, το Σάββατο συνεδρίασαν τοπικοί φορείς και ξενοδόχοι για να συζητήσουν περί του θέματος, ενώ την προσεχή Πέμπτη ενδέχεται να μεταβούν στο νησί και Τούρκοι της εταιρίας Acun, που έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι επιβίωσης.

Στις υποψήφιες παραλίες, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, προστίθεται η Σκάλα, που διαθέτει αρκετό πλάτος και έχει ρηχή θάλασσα, ενώ λόγω δυσκολίας στην πρόσβαση απορρίφθηκε η πλαζ του Χρουσού. Το θέμα είναι ότι ως τις 25 Ιουνίου, όταν και επιστρέφουν στην Ελλάδα «Μαχητές», «Διάσημοι» και παραγωγή, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι προετοιμασίες για την τελική φάση.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...