Τρίτη, 20 Μαΐου, 2025

Στα δικαστήρια η Ιζαμπέλα Κογεβίνα μετά τα ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην σύζυγό...

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα βρέθηκε στα δικαστήρια το πρωί της...

Ανδρέας Γεωργίου: «Ο Νίκος Γαλανός είχε αγωνία να μη μας κρεμάσει στο...

Ο Ανδρέας Γεωργίου συνεργαζόταν τα τελευταία χρόνια με τον...

Αέρας «δημοκρατίας» στα ερτζιανά

Ο Όμιλος Φιλιππάκη ανακοινώνει τη συνεργασία με την ιδιοκτησία...

Φραγκολιάς για Σολωμού: «Ως τι επιστρέφει στην τηλεόραση;»

Ο Κώστας Φραγκολιάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Στον καμβά του Γονίδη

Η πρώτη έκθεση με αγιογραφίες του καλλιτέχνη

Η πρώτη έκθεση με αγιογραφίες του καλλιτέχνη

Από τη
Δήμητρα Δάρδαr

Την πρώτη του έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Υλοποιώντας» ετοιμάζει ο Σταμάτης Γονίδης! Μετά τη θεραπευτική μουσική, ο γνωστός καλλιτέχνης θα παρουσιάσει στο κοινό ακόμη ένα ταλέντο του, αυτό του αγιογράφου, με έργα που φιλοτέχνησε τα τελευταία χρόνια.

Χωρίς ποτέ πριν στη ζωή του να έχει ασχοληθεί με τα χρώματα, τα πινέλα, τον καμβά ή να διδάχτηκε σχέδιο, ο τραγουδιστής ανακάλυψε ότι είχε το χάρισμα και άρχισε να δημιουργεί πίνακες με προσωπογραφίες αγίων. «Δεν γνώριζα πως διέθετα τέτοιο ταλέντο. Χαίρομαι που το ανακάλυψα και μπορώ να δίνω “ζωή” σε έναν λευκό, άδειο καμβά» είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες στην «Espresso» ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος έχει μετατρέψει ένα από τα δωμάτια της μονοκατοικίας στα νότια προάστια, όπου διαμένει με τη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου, σε ατελιέ.

Τα έργα του Σταμάτη Γονίδη θα παρουσιαστούν στις 30 Μαΐου στην πολιτιστική αίθουσα Ιωνία (κοντά στο δημαρχείο Βούλας), όπου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει το πηγαίο ταλέντο του ερμηνευτή και συγγραφέα.

Η έκθεση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των πινάκων θα πάνε στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αγιος Νικόλαος – Οικοτροφείο Παιανίας». Μάλιστα, στην πρόσκληση υπάρχει ένα υστερόγραφο, όπου ο Σταμάτης Γονίδης αναφέρει: «Αυτός ο ζωγράφος κάποτε τραγουδούσε καλά».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιώργος Παράσχος δίνει μάχη με σοβαρή ασθένεια – Το μήνυμά του

Ο Γιώργος Παράσχος με ένα βίντεο αποκάλυψε τη μάχη...

Γενέθλια για την Κάτια Δανδουλάκη – Πόσο χρονών γίνεται;

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Κάτια Δανδουλάκη; Πόσο χρονών γίνεται η σπουδαία κυρία της υποκριτικής;

Ξέσπασε η Αναστασοπούλου κατά του Λιάγκα: «Ανοίγεις το στοματάκι σου και λες…»

Μετά τη Τίνα Μεσσαροπούλου κατά του Γιώργου Λιάγκα στράφηκε...

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρια Michelin resto Σπονδή!

«Λουκέτο» στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο της Αθήνας...

Έφυγε ο Νίκος Γαλανός

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του χαμού του Νίκου Γαλανού.Ο...

Κώστα Ζουγανέλη: «Τελευταίος χορός» για τον μύθο της Μυκόνου

Ο Κώστας Ζουγανέλης υπήρξε για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες...
spot_img