Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τα φιστίκια Αιγίνης, τα ψέματα και η χειραψία με τον… Μακρόν

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο νησί και οι επαφές που είχε με τους κατοίκους

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο νησί και οι επαφές που είχε με τους κατοίκους

«Δεν θα μας πάρει και την Αίγινα ο Αλέξης»! Κάπως έτσι θα σκέφτηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης και αποφάσισε να ταξιδέψει το Σάββατο μέχρι το νησί του Αργοσαρωνικού, σε μια επίσκεψη-αστραπή, για να παρευρεθεί στα εγκαίνια των νέων γραφείων της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ..

f2 4137334

Εφτασε το πρωί και το μεσημεράκι, μετά το ουζάκι που ήπιε στο ουζερί Σκοτάδι (αγαπημένο του Γιάνη Βαρουφάκη), αναχώρησε!
Ο πρόεδρος, ντυμένος κάζουαλ σικ, είδε τους τοπικούς άρχοντες του νησιού και περπάτησε στην όμορφη παραλία της Αίγινας. Σταμάτησε στα περίφημα «φρουτάδικα των καϊκιών» και δοκίμασε τα κεράσια που του χάρισαν. Συνομίλησε με τους φιστικοπαραγωγούς που έχουν περίπτερα στην παραλία και άκουσε παράπονα των κατοίκων για τα προβλήματα του νησιού.

f3 4137354

Καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπατούσε στους δρόμους της Αίγινας, μια μεσήλικη γυναίκα βγήκε από ένα μαγαζί όπου έπινε τον καφέ της και του φώναξε: «Κυριάκο, μη μας πεις ποτέ ψέματα. Και όταν γίνεις πρωθυπουργός, να υλοποιήσεις όσα λες, γιατί θα τρίζουν τα κόκαλα της μάνας σου». Κι ενώ θα περίμενε κανείς πως η αναφορά στη μητέρα του θα αιφνιδίαζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εκείνος έδωσε στη γυναίκα μια απάντηση που την άφησε μάλλον… άφωνη. «Δεν πρόκειται να πω ποτέ ψέματα στον ελληνικό λαό» είπε και προσέθεσε: «Εσείς, όμως, θα πρέπει να κόψετε το τσιγάρο».

Ενας άλλος πολίτης, απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε: «Είσαι ο νέος Μακρόν. Είσαι ο νέος Μακρόν, τέλος. Εσφιξα το χέρι του Μακρόν τώρα και όχι το δικό σου», με τον Κυριάκο να του απαντά: «Μπορείς να το πεις και ανάποδα. Ο Μακρόν είναι ο νέος Κυριάκος».Φεύγοντας από το νησί ο πρόεδρος της Ν.Δ. πήρε μαζί του προϊόντα του φιστικιού Αιγίνης!

1469 giorgos varoyfakis gianis varoyfakis danai stratoy 1952017

Με μπλουζάκι φούξια και σακάκι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης υποδέχθηκε τους καλεσμένους του στην πανηγυρική εκδήλωση του κινήματος DiEM25. Η εμφάνιση Βαρουφάκη, που θέλει να παίξει νέο ρόλο στο πολιτικό σκηνικό μετά την υπουργική διαδρομή του, έγινε προχθές στο γήπεδο του Σπόρτιγκ. Εκεί ήταν η σύζυγός του Δανάη και ο λατρεμένος μπαμπάς του. Ο 92χρονος πρόεδρος της Χαλυβουργικής και αριστερός από… κούνια, αγαπά πολύ και πιστεύει στον γιο του. Οπως μας είχε πει ακριβώς πριν από δύο χρόνια ο Γιώργος Βαρουφάκης, ο γιος του είναι διαφορετικός και ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή. Τι να πούμε εμείς; Ο δρόμος για τον Γιάνη είναι ανοιχτός και τα σκυλιά μάλλον είναι δεμένα!

Δεν λέει ποτέ «όχι» σε τέτοιες προσκλήσεις

zagorakis 0

Τον Θοδωρή Ζαγοράκη (φωτό) υποδέχθηκε στο άντρο του, την Κομοτηνή, ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο ευρωβουλευτής και πάλαι ποτέ αρχηγός της Εθνικής βρέθηκε στη Θράκη για το φιλανθρωπικό παιχνίδι των παλαιμάχων του Πανθρακικού με τους παίκτες της Εθνικής. Στόχος, η στήριξη του Συλλόγου Παιδιών με Διανοητική Καθυστέρηση «Αγιοι Θεόδωροι». Ο Θοδωρής δεν λέει ποτέ «όχι» σε τέτοιες προσκλήσεις, ενώ ο θαυμασμός του κόσμου παραμένει ίδιος τόσα χρόνια μετά.

«Survivor» με πολιτικούς

Ωραία πρόταση έκανε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος σε τηλεοπτική εκπομπή όπου εμφανίστηκε. Πρότεινε «Survivor» με πολιτικούς, στο οποίο ευχαρίστως θα είχε τον πρώτο λόγο. Ζήτησε, μάλιστα, να είναι μεταξύ των ηλικιών 40 με 55. Ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο Πάνος Καμμένος, ο Παύλος Πολάκης και ο Θανάσης Παφίλης θα μπορούσαν να βρίσκονται στην ομάδα του πολιτικού «Survivor», σύμφωνα με τις επιλογές του Αποστόλη. Τον Βουλγαράκη τον χαρακτήρισε «κομανταρά», τον υπουργό Εθνικής Αμυνας «πιλοτάρα», τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «βατραχάνθρωπο» και τον Παφίλη του ΚΚΕ «παικταρά»! Δεν είναι κακή ιδέα. Θα έσπαγε οθόνες το πρότζεκτ! Πρότεινέ το επισήμως, Αποστόλη.

Θυμήθηκε τα παλιά

Και οι βουλευτές έχουν ψυχή. Ο Κικίλιας θυμήθηκε τα παλιά του, τις αθλητικές δραστηριότητές του, και η Μάρκου βγήκε βόλτα για φαγητό του δρόμου, κοινώς «βρόμικο»! Ο Βασίλης Κικίλιας της Ν.Δ. φόρεσε την κόκκινη στολή του και έσπευσε να παίξει μπασκετάκι, σιγοντάροντας για τη νίκη και υποστηρίζοντας ότι για εκείνον το μπάσκετ δεν σταματά ποτέ. Η δε ανεξάρτητη Κατερίνα Μάρκου πήγε στο Athens Street Food Festival και δοκίμασε γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο. Τα παιδία παίζει… και καλά κάνουν.

(!)

Μετά το φοβερό τσίμπημα στο μαγουλάκι του Βαγγέλη Βενιζέλου και την… αναστάτωση που προκάλεσε η κίνησή του, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής πήρε την οικογένεια από τη Ραφήνα και έφυγε για να γιορτάσει. Αφού δέχτηκε τις ατέλειωτες ευχές των φίλων του από κοντά στο γραφείο του, την περασμένη Παρασκευή, έκλεισε τα… κινητά κι όπου φύγει φύγει! Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι φέτος περισσότερο από ποτέ χτύπησαν τα τηλέφωνα και γέμισε το σπίτι και το γραφείο από λουλούδια και γλυκά για ευχές. Μάλλον κάτι κινείται πολύ έντονα γύρω από τον πρόεδρο – και όχι άδικα!

karamanlis 3

offer

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...