Επίγειος παράδεισος με παιχνίδια

Το μουσείο άνοιξαν ο Θανάσης Ιωάννου και η Ολλανδέζα σύζυγός του Ζακλίν Ντέιμαν, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στη Ρόδο πριν από 11 χρόνια, αναζητώντας καλύτερη ποιότητα ζωής

Στη Ρόδο το μοναδικό Toy Μuseum, με vintage συλλεκτικά κομμάτια που κατασκευάστηκαν στην Ελλάδα από το 1930 έως το 1980

Παιχνίδια κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ελλάδα, στο διάστημα μεταξύ 1930 και 1980, εκτίθενται στο μοναδικό μουσείο παιχνιδιών της χώρας, το οποίο άνοιξε τις πύλες του στη Ρόδο και είναι έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. 
Πρόκειται για το Toy Μuseum, το οποίο βρίσκεται στον δρόμο Αρχίπολης – Ψίνθου και λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο για όλους. 

Το μουσείο άνοιξαν ο Θανάσης Ιωάννου και η Ολλανδέζα σύζυγός του Ζακλίν Ντέιμαν, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στη Ρόδο πριν από 11 χρόνια, αναζητώντας καλύτερη ποιότητα ζωής. Τα παιχνίδια που εκτίθενται ανήκουν στην προσωπική συλλογή του κ. Ιωάννου και το μουσείο πλέον αποτελεί πόλο έλξης και για τους τουρίστες, οι οποίοι το επισκέπτονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Στο Toy Μuseum πραγματοποιούνται και διαδραστικές εκδηλώσεις, με σκοπό την καταγραφή και τη διάσωση αυτών των παιχνιδιών, αλλά και των παραδοσιακών παιχνιδιών της Ρόδου της ίδιας περιόδου.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ