Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Οι έσχατες ημέρες

❱❱ Οι απειλές της Βόρειας Κορέας και η σύνδεση με την Αποκάλυψη ❱❱ Αμερικανός πάστορας, που μελετά τις Γραφές, εκπέμπει SOS

❱❱ Οι απειλές της Βόρειας Κορέας και η σύνδεση με την Αποκάλυψη ❱❱ Αμερικανός πάστορας, που μελετά τις Γραφές, εκπέμπει SOS

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

Πρόσφατα Αμερικανός πάστορας δήλωσε ότι η Αγία Γραφή αναφέρει τον καταστροφικό πόλεμο με πυρηνικά μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας. Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, ισχυρίζεται ότι οι απειλές της Βόρειας Κορέας για χτύπημα με πυρηνικά όπλα στις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσε να είναι ολέθριες, με τις δύο χώρες να κινδυνεύουν με αφανισμό πριν από την Αποκάλυψη.

Ο πάστορας Γκρεγκ Λόρι της εκκλησίας Harvest Christian Fellowship στο Ρίβερσαϊντ, στην Καλιφόρνια, ανέφερε ότι, σύμφωνα με την πολιτική και τη στρατιωτική εκτίμηση αναλυτών σχετικά με την κλιμακούμενη ένταση ανάμεσα στη Βόρεια Κορέα και στις ΗΠΑ, η ανθρωπότητα είναι ένα βήμα πριν από τον πυρηνικό πόλεμο μεταξύ των δύο χωρών. Κάτι το οποίο -σύμφωνα με την άποψη του κληρικού- ταιριάζει απόλυτα στην προφητεία περί των έσχατων ημερών, στη Βίβλο.

Θα αποδεκατιστούν

Ο πάστορας επισημαίνει ότι οι ΗΠΑ και η Βόρεια Κορέα απουσιάζουν από το βιβλίο της Αποκάλυψης, υπονοώντας ότι τα δύο έθνη θα αποδεκατιστούν πριν από τις ημέρες που θα συγκλονίσουν την ανθρωπότητα.
Διευκρίνισε, επίσης, ότι οι απειλές της Βόρειας Κορέας δεν μπορούν να απορριφθούν ή να εκτιμηθούν ως επιπόλαιες και ασήμαντες και σύγκρινε την τρέχουσα κρίση με χωρία της βιβλικής προφητείας.

Ο πάστορας Λόρι είπε συγκεκριμένα: «Αυτή η κατάσταση με ανησυχεί ιδιαίτερα. Διότι, μελετώντας τις γραφές, δεν βρίσκουμε την “υπερδύναμη” να υπάρχει οπουδήποτε στο πρόσωπο της Γης, σύμφωνα με τα αναφερόμενα περί των έσχατων καιρών. Εκεί, ωστόσο, διαπιστώνουμε πως αναδύονται άλλα έθνη. Ομως, πού είναι η Αμερική; Προσεύχομαι να μην επαληθευτούν όλα αυτά, επειδή όλοι αντιλαμβανόμαστε πως βρισκόμαστε στο κατώφλι κάποιου είδους πυρηνικής σύγκρουσης».

Ο πάστορας προσθέτει ότι το Ιράν, το οποίο αναφέρεται στους έσχατους καιρούς, θα μπορούσε να αποκτήσει πυρηνικά όπλα από τη Βόρειο Κορέα και διευκρίνισε: «Στους έσχατους καιρούς δεν υπάρχει καμία αναφορά σε κανένα έθνος που να μοιάζει με τη Βόρεια Κορέα, ωστόσο, για το ίδιο σενάριο στη Βίβλο αναφέρεται το Ιράν. Μπορεί να εκπλαγείτε τώρα, μα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει κάποια σύγκλιση απόψεων και πολιτικής ανάμεσα στη Βόρεια Κορέα και στο Ιράν. Αυτό, άλλωστε, δήλωσε και ο πρώην πρεσβευτής των Ηνωμένων Εθνών Τζον Μπόλτον, ο οποίος τόνισε ότι, αν η Βόρεια Κορέα αναπτύξει ένα σύστημα παράδοσης πυρηνικών όπλων, το Ιράν θα το είχε στη διάθεσή του την επόμενη μέρα».

Αλλά ο δρ Σάμουελ Λάρσον, καθηγητής θρησκειολογίας -μελετητής και αναλυτής της Καινής Διαθήκης και της Βίβλου- και πρόεδρος του ινστιτούτου Knox Theological Seminary της Φλόριντα, απαντώντας στον πάστορα δήλωσε ότι δεν έχει κανέναν λόγο να πανικοβάλλεται ο ίδιος και να προκαλεί ανησυχία και στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν βλέπω κανέναν λόγο να απελπιζόμαστε επειδή δεν μπορεί κάποιος να εντοπίσει τις ΗΠΑ στο βιβλίο της Αποκάλυψης. Η βιβλική προφητεία συχνά είναι πολύ δύσκολο να κατανοηθεί σε όλα τα σημεία της. Σε πολλές περιπτώσεις κάποιος χρειάζεται να διαθέτει ιδιαίτερες γνώσεις για να κατανοήσει την προφητεία. Επίσης, δεν πρέπει ποτέ να σκεφτόμαστε ότι η βιβλική προφητεία είναι ένα είδος… μαντικής μηχανής που λέει την τύχη, ώστε να μας ενημερώνει για συγκεκριμένα πολιτικά ή κοινωνικά ζητήματα».

Η Βόρεια Κορέα ξεκίνησε το τελευταίο της πυραυλικό τεστ πρόσφατα, παραβιάζοντας τις διεθνείς αποφάσεις και την απόφαση για ενδεχόμενες κυρώσεις, καθώς το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ απαίτησε από την Πιονγιάνγκ να σταματήσει όλες τις δοκιμές των βαλλιστικών πυρηνικών πυραύλων.
Και μέσα σε όλα αυτά, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ζήτησε την άμεση διακοπή των προκλήσεων του Κιμ Γιονγκ Ουν και προειδοποίησε ότι η περίοδος της στρατηγικής υπομονής με τη Βόρεια Κορέα έχει τελειώσει.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...