Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η… φωνακλού Θεσσαλονικιά

Η Σάρα Γανωτή μιλά στην «Espresso» για την εμφάνισή της στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Η Σάρα Γανωτή μιλά στην «Espresso» για την εμφάνισή της στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Από THN
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ 

Τι συμβαίνει στη «Μουρμούρα» όταν οι γονείς του Σίμου (Κωνσταντίνος Πλεμμένος) τον επισκέπτονται με σκοπό να τον πείσουν να παντρευτεί; Στο αποψινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του Alpha (21.00), δύο αγαπημένοι ηθοποιοί, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Σάρα Γανωτή, ενισχύουν την πλοκή με δύο απολαυστικές guest εμφανίσεις!

«Ηταν πολύ ευχάριστη συγκυρία να βρεθώ με συνεργάτες από τα παλιά, αλλά και στο στούντιο ΑΤΑ, όπου γυρίζεται η σειρά. Είχα καιρό να δουλέψω» λέει στην «Espresso» η ηθοποιός, η οποία είχε να εμφανιστεί στη μικρή οθόνη από το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Εργαζόμενη γυναίκα», όπου και πάλι είχε κάνει μια guest εμφάνιση. «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία και γι’ αυτό ευθύνονται ο τηλεοπτικός μου σύζυγος Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος είναι φίλος και γουστάραμε πολύ που βρεθήκαμε, καθώς και η Φωτεινή Αθερίδου, αλλά και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος, που υποδύεται τον γιο μου».

f. atheridoy k. plemmenos s. ganoti h. hatzipanagiotis

Η Σάρα Γανωτή, την οποία λάτρεψε το κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», υποδύεται μια φωνακλού και γεμάτη ενέργεια Θεσσαλονικιά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. «Εχω τις ντοπιολαλιές και τους ιδιωματισμούς που έχουν οι Θεσσαλονικείς και αυτό για μένα ήταν πολύ ευχάριστο. Κατάγομαι από τη βόρεια Ελλάδα, από την Κατερίνη και από τη Λάρισα, και μου ήταν πολύ οικείο το “με ξέρεις”, “σε λέω” και κάναμε πλάκα και στο πλατό με την προφορά».

Τα πλάνα της

Η πολυτάλαντη Σάρα, η οποία δεν είναι μόνο ηθοποιός, αλλά γράφει και σενάρια, μας εξηγεί τους λόγους που όλα αυτά τα χρόνια δεν τη βλέπουμε στη μικρή οθόνη. «Είχα καιρό να κάνω τηλεόραση, λόγω του ότι η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια “υπολειτουργεί” και ήταν λίγο επίφοβο. Δεν υπήρχαν και πολλές σειρές. Κυριαρχούσαν οι τουρκικές παραγωγές και οι δικές μας σειρές ήταν ελάχιστες».

Ωστόσο, δεν επαναπαύεται και για τη νέα σεζόν έχει πλάνα. «Συζητάω διάφορα αυτή τη στιγμή για τον επόμενο χειμώνα -και τηλεοπτικά και θεατρικά- και το καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα γράφω». Οσο για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, γίνεται για δεύτερη φορά «συμπέθερος» την ίδια σεζόν, μετά τη σειρά του ΑΝΤ1 «Στο καλό γλυκιά μου, συμπεθέρα…». Στον ρόλο του υπομονετικού αλλά λιγάκι ράθυμου Απόστολου προσπαθεί κι αυτός με τη σειρά του να βάλει τη ζωή του γιου του σε τάξη. Ομως, ο Σίμος και η Λένα έχουν άλλα σχέδια.

Τελικά, οι δύο τηλεοπτικοί γονείς μάλλον φεύγουν άπραγοι, αφού ο Σίμος και η Λένα «δεν παντρεύονται και δεν νοικοκυρεύονται» και συνεχίζουν τη «Μουρμούρα» και στο επεισόδιο της Τρίτης. Αυτή τη φορά, ο νεαρός λέει στη Λένα ότι μιλάει πολύ και ότι είναι συνέχεια στην τσίτα, κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου γοητευτικό σε μια γυναίκα. Η Λένα παρεξηγείται και όλη μέρα προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα, κάνοντας διαλογισμό.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...