Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Τάκης Παπαματθαίου: «Δεν έγινα ηθοποιός για να κάνω εξώφυλλα»

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Τάκης Παπαματθαίου επιστρέφει στον ρόλο του πιο διάσημου τσιγκούνη της λογοτεχνίας.

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Φρίκη για 25χρονη! Την εκβίαζε με ροζ φωτογραφίες συγχωριανός της

Απαιτούσε 2.000 € για να μη βγάλει στη φόρα γυμνές φωτογραφίες της 25χρονης

Απαιτούσε 2.000 € για να μη βγάλει στη φόρα γυμνές φωτογραφίες της 25χρονης

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Να την κάνει βούκινο στο διαδίκτυο, δημοσιεύοντας γυμνές φωτογραφίες της, απειλούσε ένας 19χρονος στην Κύπρο μια 25χρονη συγχωριανή του από χωριό της Λευκωσίας, απαιτώντας εκβιαστικά μέσω γραπτών μηνυμάτων να του καταβάλει το ποσό των 2.000 ευρώ για να μη βγάλει στη φόρα τις ιδιωτικές στιγμές της!

Για μέρες η νεαρή γυναίκα ζούσε σε καθεστώς τρόμου και αγωνίας υπό το βάρος των αποκαλύψεων. Ωστόσο, δεν υπολόγισε το ρίσκο και αποφάσισε να καταγγείλει τον 19χρονο στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα έρευνα από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Μόρφου.
Τώρα, ο 19χρονος, ο οποίος κατάγεται από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, καλείται να δώσει πειστικές εξηγήσεις στις διωκτικές Aρχές, καθώς σε βάρος του φαίνεται ότι υπάρχουν γραπτές αποδείξεις για τις απειλές τις οποίες φέρεται ότι εκτόξευε εναντίον της νεαρής γυναίκας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου, η σύλληψη του 19χρονου έγινε έπειτα από καταγγελία στην οποία προέβη η 25χρονη, η οποία είναι συγχωριανή του. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, στις 19 Μαΐου δέχθηκε απειλές από τον 19χρονο μέσω γραπτών τηλεφωνικών μηνυμάτων.

Καταγγελία

Σε αυτά την ενημέρωνε ότι θα ανέβαζε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της, που είχαν περιέλθει στην κατοχή του, άγνωστο με ποιον τρόπο, ενώ απαιτούσε να του δώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.000 ευρώ για να μην κάνει πράξη την απειλή του. Αρχικά η 25χρονη φοβήθηκε ότι ο δράστης θα την έκανε ρεζίλι όχι μόνο στην περιοχή, αλλά και σε ολόκληρη τη Μεγαλόνησο. Ωστόσο, αποφάσισε να καταγγείλει το συμβάν στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σε βάρος του 19χρονου και να τεθεί υπό κράτηση.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»




Μποζουκια Αθηνα