Τρίτη, 15 Ιουλίου, 2025

H Κοντοβά στα σοκάκια της Πάτμου

Στην Πάτμο ταξίδεψε η Χριστίνα Κοντοβά παρέα με αγαπημένα...

Το μοναδικό live της Johanna στην πλατεία Αριστοτέλους

Με καταγωγή από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ, η...

«Να μ’ αγαπάς»: Η Μαρίλια Μητρούση και ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ μιλούν για...

Η νέα καθημερινή σειρά «Να μ’ αγαπάς» έρχεται να συγκινήσει...

Κώστας Μαρτάκης για Ηλία Ψινάκη: «Μπορεί να με είχε στο μυαλό...

Ο Κώστας Μαρτάκης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι...

Φρίκη για 25χρονη! Την εκβίαζε με ροζ φωτογραφίες συγχωριανός της

Απαιτούσε 2.000 € για να μη βγάλει στη φόρα γυμνές φωτογραφίες της 25χρονης

Απαιτούσε 2.000 € για να μη βγάλει στη φόρα γυμνές φωτογραφίες της 25χρονης

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Να την κάνει βούκινο στο διαδίκτυο, δημοσιεύοντας γυμνές φωτογραφίες της, απειλούσε ένας 19χρονος στην Κύπρο μια 25χρονη συγχωριανή του από χωριό της Λευκωσίας, απαιτώντας εκβιαστικά μέσω γραπτών μηνυμάτων να του καταβάλει το ποσό των 2.000 ευρώ για να μη βγάλει στη φόρα τις ιδιωτικές στιγμές της!

Για μέρες η νεαρή γυναίκα ζούσε σε καθεστώς τρόμου και αγωνίας υπό το βάρος των αποκαλύψεων. Ωστόσο, δεν υπολόγισε το ρίσκο και αποφάσισε να καταγγείλει τον 19χρονο στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα έρευνα από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Μόρφου.
Τώρα, ο 19χρονος, ο οποίος κατάγεται από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, καλείται να δώσει πειστικές εξηγήσεις στις διωκτικές Aρχές, καθώς σε βάρος του φαίνεται ότι υπάρχουν γραπτές αποδείξεις για τις απειλές τις οποίες φέρεται ότι εκτόξευε εναντίον της νεαρής γυναίκας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου, η σύλληψη του 19χρονου έγινε έπειτα από καταγγελία στην οποία προέβη η 25χρονη, η οποία είναι συγχωριανή του. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, στις 19 Μαΐου δέχθηκε απειλές από τον 19χρονο μέσω γραπτών τηλεφωνικών μηνυμάτων.

Καταγγελία

Σε αυτά την ενημέρωνε ότι θα ανέβαζε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της, που είχαν περιέλθει στην κατοχή του, άγνωστο με ποιον τρόπο, ενώ απαιτούσε να του δώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.000 ευρώ για να μην κάνει πράξη την απειλή του. Αρχικά η 25χρονη φοβήθηκε ότι ο δράστης θα την έκανε ρεζίλι όχι μόνο στην περιοχή, αλλά και σε ολόκληρη τη Μεγαλόνησο. Ωστόσο, αποφάσισε να καταγγείλει το συμβάν στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σε βάρος του 19χρονου και να τεθεί υπό κράτηση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δούκισσα Νομικού: Σηκώνει τσουνάμι στις Μαλδίβες

Νέες φωτογραφίες με μαγιό μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού με...

Πάνος Σολωμός: Στη φυλακή ο αφάνας της Φίνου

Δεν μπήκε μόνο σε δικαστικές περιπέτειες, αλλά έφτασε να...

Ζουγανέλη: «Εψαχνα να βρω τρόπο να πάω παρακάτω»

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της και...

«Πήγα στο “Survivor” γιατί η τράπεζα θα μου έπαιρνε το αμάξι»

Στη συμμετοχή του στο «Survivor» και στις οικονομικές δυσκολίες...

Η επανασύνδεση καλά κρατεί! Το ζευγάρι με το γιο του κάνουν διακοπές στη Μεσσηνία

Το γνωστό ζευγάρι πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του και όπως όλα δείχνε πολύ καλά έκανε.

Φάνη Πάλλη – Πετραλιά: Ολιγοήμερες διακοπές στην αγαπημένη της Σκόπελο

Η γιαγιά και κάποια από τα 11 εγγόνια ταξίδεψαν...

Αλλαγή σελίδας για τη «Super Κατερίνα»

Κρίσιμες αλλαγές για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον...
spot_img
spot_img