Η μαφία που ξάπλωνε στα χρυσάφια!

Η ζωή σε βίλες και το σούπερ ασανσέρ για να ανεβάζουν Μερσεντές στο… σαλόνι

Η ζωή σε βίλες και το σούπερ ασανσέρ για να ανεβάζουν Μερσεντές στο… σαλόνι

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ
[email protected]

Στην απόλυτη χλιδή ζούσε η οικογένεια των Ρομά που κινούσε τα νήματα του μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών, το οποίο δρούσε στα πρότυπα της σικελικής Καμόρα στα Ανω Λιόσια.

Οπως διαπίστωσαν εμβρόντητοι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, που ντύθηκαν… οικοδόμοι για να παρακολουθούν την παγιδευμένη με κάμερες ασφαλείας έπαυλη όπου κατοικούσαν, οι κρεβατοκάμαρες ήταν χρυσές (!) και στο σαλόνι ήταν παρκαρισμένη μια πολυτελής Μερσεντές!

Οι παρακολουθήσεις των μελών της ήταν δύσκολες, καθώς είχαν στήσει κάμερες σε όλη την περιοχή για να εντοπίζουν τους ανεπιθύμητους «επισκέπτες». Ετσι, όταν εντόπισαν ένα γιαπί στο οποίο είχαν σταματήσει οι εργασίες, απέναντι από την έπαυλη των Ρομά στην οδό Θηρεσίας, έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία. Ντυμένοι με φόρμες εργασίας, με τα πηλοφόρια, το μυστρί και τον κασμά ανά χείρας, οι αστυνομικοί έπιασαν… δουλειά στην οικοδομή! Μπόρεσαν λοιπόν να παρακολουθούν διακριτικά όλη τη δραστηριότητα της «Καμόρα» και να βιντεοσκοπούν όποιον έμπαινε ή έβγαινε. Ετσι, κατέγραψαν περισσότερες από 70 αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Σύντομα διαπίστωσαν με έκπληξη ότι ο φερόμενος ως αρχηγός της σπείρας κυκλοφορούσε με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο δεν άφηνε στην πιλοτή, όταν έφτανε στην έπαυλη, αλλά το ανέβαζε στον πρώτο όροφο με… ασανσέρ που είχε κατασκευάσει και το στάθμευε στο σαλόνι του σπιτιού, δίπλα στην τηλεόραση των 50 ιντσών!

Η σπείρα, που είχε οικογενειακό χαρακτήρα, ήταν διαρθρωμένη με τέτοιον τρόπο, ώστε εκπαιδεύονταν ακόμα και τα ανήλικα αγόρια και κορίτσια μέλη της σε μεθόδους «ακίνδυνης διακίνησης ναρκωτικών» για να μην τους εντοπίζουν οι Αρχές! Σε καθημερινή βάση η σπείρα διακινούσε ποσότητες χασίς και ηρωίνης σε περισσότερα από 100 άτομα που αποτελούσαν το σταθερό πελατολόγιό της, αποκομίζοντας μηνιαίο οικονομικό όφελος δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Οταν ξεκίνησε η επιχείρηση της Ασφάλειας, συνελήφθησαν 15 άνδρες ηλικίας 20 ως 61 ετών και τρεις ανήλικοι, ενώ σε οκτώ υπερπολυτελή σπίτια-φρούρια βρέθηκαν ειδικές κρύπτες γεμάτες ναρκωτικά στους τοίχους και στα δάπεδα! Κατασχέθηκαν δύο κιλά χασίς, 81 ναρκωτικά χάπια, ηλεκτρονικές ζυγαριές, 5.000 ευρώ και τρία αυτοκίνητα.

Μέσα σε διάστημα ενός έτους η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής είχε δεχθεί γύρω στις 800 (!) καταγγελίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την κατάσταση που επικρατούσε εξαιτίας της ανεξέλεγκτης δράσης των Ρομά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.