Δευτέρα, 16 Ιουνίου, 2025

Ερωτευμένη η Αίθρα Λυκουρέζου – «Εδώ και έναν χρόνο είμαι σε σχέση»

Η Αίθρα Λυκουρέζου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

Πέμη Ζούνη: «Σε πιάνουν οι τύψεις για ώρες που έχασες»

Η Πέμη Ζούνη παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Buongiorno»...

Ξανά στα δικαστήρια οι Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης

Δεν έχει τέλος η δικαστική διαμάχη των Σίσσυς Χρηστίδου...

Ο μικρούλης της φωτογραφίας είναι γνωστός Έλληνας παρουσιαστής

Ο μικρούλης της φωτογραφίας πόζαρε στην αγκαλιά του πατέρα του μερικά χρόνια πριν. Σήμερα είναι γνωστός παρουσιαστής και μπαμπάς!

Η μαφία που ξάπλωνε στα χρυσάφια!

Η ζωή σε βίλες και το σούπερ ασανσέρ για να ανεβάζουν Μερσεντές στο… σαλόνι

Η ζωή σε βίλες και το σούπερ ασανσέρ για να ανεβάζουν Μερσεντές στο… σαλόνι

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ
[email protected]

Στην απόλυτη χλιδή ζούσε η οικογένεια των Ρομά που κινούσε τα νήματα του μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών, το οποίο δρούσε στα πρότυπα της σικελικής Καμόρα στα Ανω Λιόσια.

Οπως διαπίστωσαν εμβρόντητοι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, που ντύθηκαν… οικοδόμοι για να παρακολουθούν την παγιδευμένη με κάμερες ασφαλείας έπαυλη όπου κατοικούσαν, οι κρεβατοκάμαρες ήταν χρυσές (!) και στο σαλόνι ήταν παρκαρισμένη μια πολυτελής Μερσεντές!

Οι παρακολουθήσεις των μελών της ήταν δύσκολες, καθώς είχαν στήσει κάμερες σε όλη την περιοχή για να εντοπίζουν τους ανεπιθύμητους «επισκέπτες». Ετσι, όταν εντόπισαν ένα γιαπί στο οποίο είχαν σταματήσει οι εργασίες, απέναντι από την έπαυλη των Ρομά στην οδό Θηρεσίας, έσπευσαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία. Ντυμένοι με φόρμες εργασίας, με τα πηλοφόρια, το μυστρί και τον κασμά ανά χείρας, οι αστυνομικοί έπιασαν… δουλειά στην οικοδομή! Μπόρεσαν λοιπόν να παρακολουθούν διακριτικά όλη τη δραστηριότητα της «Καμόρα» και να βιντεοσκοπούν όποιον έμπαινε ή έβγαινε. Ετσι, κατέγραψαν περισσότερες από 70 αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Σύντομα διαπίστωσαν με έκπληξη ότι ο φερόμενος ως αρχηγός της σπείρας κυκλοφορούσε με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο δεν άφηνε στην πιλοτή, όταν έφτανε στην έπαυλη, αλλά το ανέβαζε στον πρώτο όροφο με… ασανσέρ που είχε κατασκευάσει και το στάθμευε στο σαλόνι του σπιτιού, δίπλα στην τηλεόραση των 50 ιντσών!

Η σπείρα, που είχε οικογενειακό χαρακτήρα, ήταν διαρθρωμένη με τέτοιον τρόπο, ώστε εκπαιδεύονταν ακόμα και τα ανήλικα αγόρια και κορίτσια μέλη της σε μεθόδους «ακίνδυνης διακίνησης ναρκωτικών» για να μην τους εντοπίζουν οι Αρχές! Σε καθημερινή βάση η σπείρα διακινούσε ποσότητες χασίς και ηρωίνης σε περισσότερα από 100 άτομα που αποτελούσαν το σταθερό πελατολόγιό της, αποκομίζοντας μηνιαίο οικονομικό όφελος δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Οταν ξεκίνησε η επιχείρηση της Ασφάλειας, συνελήφθησαν 15 άνδρες ηλικίας 20 ως 61 ετών και τρεις ανήλικοι, ενώ σε οκτώ υπερπολυτελή σπίτια-φρούρια βρέθηκαν ειδικές κρύπτες γεμάτες ναρκωτικά στους τοίχους και στα δάπεδα! Κατασχέθηκαν δύο κιλά χασίς, 81 ναρκωτικά χάπια, ηλεκτρονικές ζυγαριές, 5.000 ευρώ και τρία αυτοκίνητα.

Μέσα σε διάστημα ενός έτους η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής είχε δεχθεί γύρω στις 800 (!) καταγγελίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την κατάσταση που επικρατούσε εξαιτίας της ανεξέλεγκτης δράσης των Ρομά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δε πάει ο νους σας ποια πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 είναι το κοριτσάκι

Η μικρούλα της φωτογραφίας που πόζαρε με τον πατέρα της μερικά χρόνια πριν σήμερα είναι γνωστή ηθοποιός.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο μικρός Μιλτιάδης από τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου»

Ο μικρός Μιλτιάδης της σειράς «Είσαι το ταίρι μου»...

«Survivor» στη φτήνια

Στον Σκάι θέλουν το παλιό, κλασικό «Survivor», και θα...

Σινε βραβεία με παρουσίες και απουσίες

Οκτώ κινηματογραφικά βραβεία Ιρις απέσπασε η ταινία «Αγαπούσε τα...

Η Μαριάννα Κουράκου ποζάρει στα 84 της παρέα με τις κόρες της

Η Μαριάννα Κουράκου υπήρξε σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου.Είχε...

Ο κροίσος μπαμπάς του facebook «κάτοικος» του ακατέργαστου «διαμαντιού» του Κορινθιακού Κόλπου

Με συρτάκι, ούζα, μπίρες και σπάσιμο πιάτων ξεσάλωσαν τα...

«Η γη της ελιάς» spoiler: Ο γαμπρός το έσκασε – Άφησε τη Βασιλική στην εκκλησία

Πολλές και ανατρεπτικές οι εξελίξεις στη σειρά «Η γη...

Και ξαφνικά «Rouk Zouk» στην ίντριγκα

Η άφιξη του Πέτρου Κουσουλού στον ΑΝΤ1 φαίνεται ότι...
spot_img
spot_img