Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Σκλάβες του sex στα strip clubs

Ντου της Αστυνομίας σε τρία γνωστά «στέκια της ηδονής» • Οι εγκέφαλοι του κυκλώματος τις κρατούσαν φυλακισμένες και τις πουλούσαν σε ιδιοκτήτες στριπτιζάδικων για να κάνουν sex με πελάτες

Κύκλωμα σωματεμπόρων, που έφερνε στην Ελλάδα γυναίκες από την Ουκρανία, τις νομιμοποιούσε μέσω εικονικών γάμων και τις έκανε «σκλάβες του σεξ» σε τρία από τα πιο γνωστά στριπτιζάδικα της Αθήνας, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής με μια αιφνιδιαστική επιχείρηση-σκούπα που εξελίχθηκε χθες τα ξημερώματα ταυτόχρονα στη λεωφόρο Συγγρού και στον Αλιμο.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Συνολικά συνελήφθησαν επτά άτομα. Μεταξύ αυτών, ένας στενός συγγενής του ιδιοκτήτη των τριών νυχτερινών κέντρων, το όνομα του οποίου φιγουράρει στη δικογραφία ανάμεσα σε αυτά άλλων δέκα κατηγορουμένων. Ενας από τους συλληφθέντες είναι ο 44χρονος που ταξίδευε συχνά πυκνά στην Ουκρανία αναζητώντας καλλίγραμμες κοπέλες που είχαν μεγάλη οικονομική ανάγκη και τις έπειθε να εργαστούν στην Ελλάδα ως οικιακοί βοηθοί. Στη συνέχεια, όμως, τις πουλούσε αντί αδράς αμοιβής στον ιδιοκτήτη των νυχτερινών κέντρων, ο οποίος τις «αξιοποιούσε» στη βιομηχανία του σεξ!

4twerg 2Οπως προέκυψε από την προανάκριση που πραγματοποίησε το Τμήμα Καταπολέμησης της Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας, ο 44χρονος φερόμενος ως «εγκέφαλος» της εγκληματικής οργάνωσης κρατούσε φυλακισμένες σε δύο διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας τις άτυχες κοπέλες που τις προόριζε να προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες στα στριπτιζάδικα. Στη συνέχεια, έβρισκε στα στέκια τοξικομανών άνδρες πρόθυμους να πραγματοποιήσουν «λευκούς» γάμους με τις αλλοδαπές, με αντάλλαγμα ένα μικρο χαρτζιλίκι!

Γνωστή δικηγόρος

Στο κύκλωμα φέρεται ότι εμπλέκεται γνωστή δικηγόρος των Αθηνών, η οποία συνέτασσε τα απαραίτητα έγγραφα και κινούσε τη διαδικασία στα δικαστήρια προκειμένου να νομιμοποιηθούν οι «σκλάβες του σεξ» και να αποκτήσουν την πολυπόθητη «πράσινη κάρτα», η οποία νομιμοποιούσε την παραμονή τους στη χώρα και παράλληλα τους εξασφάλιζε άδεια εργασίας. Οταν πια ολοκληρώνονταν οι διαδικασίες, ο 44χρονος πωλούσε κάθε κοπέλα στον ιδιοκτήτη των στριπτιζάδικων, ενώ παράλληλα εισέπραττε και ποσοστά από τα έσοδα που έφερναν στα καταστήματα πουλώντας το κορμί τους!

Ο 44χρονος μετέφερε τις κοπέλες συγκεκριμένες ώρες στα τρία στριπτιζάδικα και τις παραλάμβανε από εκεί τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού πρώτα εισέπραττε από τον ιδιοκτήτη ένα ποσοστό από τα χρήματα που είχε κερδίσει καθεμία.

Στο διάστημα της παραμονής τους στο κέντρο η πιο ανώδυνη εργασία που έκαναν οι συγκεκριμένες κοπέλες ήταν το στριπτίζ και το pole dancing, αφού στη συνέχεια υποχρεώνονταν να κλείνονται στα σκοτεινά δωμάτια των τριών καταστημάτων και να ικανοποιούν τα βίτσια κάθε πελάτη που είχε «φουσκωμένο» πορτοφόλι!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συγκέντρωναν επί εβδομάδες πληροφορίες για τα σεξουαλικά όργια που λάμβαναν χώρα στα τρία νυχτερινά κέντρα και για τις κινήσεις του 44χρονου.

Ετσι, χθες τα ξημερώματα εισέβαλαν συντονισμένα και στα τρία στριπτιζάδικα εξαρθρώνοντας το κύκλωμα. Σε έρευνες που ακολούθησαν στα τρία κέντρα και στα σπίτια των συλληφθέντων (οι τελευταίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή) κατασχέθηκαν 1.530 ευρώ, ένα αυτοκίνητο, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δεκάδες σύμφωνα συμβίωσης, άδειες διαμονής και αποδείξεις μεταφοράς χρημάτων στην Ουκρανία.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...