Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μακαλιάς: «Βρίσκω κόλλα στα μαλλιά μου»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μιλάει για τις «μπελαλίδικες» μεταμορφώσεις στο «Your Face sounds Familar» του ΑΝΤ1

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις φορές η παραγωγή του «YFSF» είχε κάνει πρόταση στον Δημήτρη Μακαλιά να συμμετάσχει στο σόου, αλλά εκείνος απαντούσε αρνητικά. Τον φόβιζαν πολύ οι μεταμορφώσεις, καθώς ήθελε χρόνο για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
Φέτος ένιωσε ότι είχε και τη διάθεση -ο ερχομός του γιου του σε τρεις μήνες τον έχει γεμίσει με τεράστια χαρά-, αλλά και τον χρόνο, αφού δεν είχε θεατρικές υποχρεώσεις. 

ΑΠΟ TH
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο πολυτάλαντος Δημήτρης πιστεύει ότι με τη μεταφορά προβολής του, κάθε Πέμπτη στις 21.00, το σόου του ΑΝΤ1 ξαναβρήκε το κοινό του και αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι το μεγάλο όνειρό του, σε ό,τι αφορά το «Your Face», είναι να του δοθεί η ευκαιρία να μεταμορφωθεί σε Μάικλ Τζάκσον ή σε Αντέλ.

Προς το παρόν, σχολιάζει τις μέχρι τώρα μεταμορφώσεις του, ξεχωρίζοντας ως πιο αγαπημένη αυτήν του Κωστή Μαραβέγια και πιο… μπελαλίδικη αυτήν για το αφιέρωμα της Eurovision, που έπρεπε να βρει τα πατήματά του πάνω σε δύο φωνές – του Λούκα Γιώρκα και του Stereo Μike. Απόψε θα τον δούμε ως Μαρίνα Σάττι, κάτι που σημαίνει ότι θα δοκιμάσει πάλι τις… δυνάμεις του στα τακούνια, στις βλεφαρίδες και τις περούκες. «Αυτό που με τρελαίνει είναι η κόλλα που χρησιμοποιούν οι μακιγιέζ για να κολλήσουν περούκες, φαλάκρες, αλλά και καινούργιο πρόσωπο. Θα κάνω μπάνιο, θα λουστώ και την επόμενη ημέρα θα βρω ξανά κομματάκια κόλλας στο μαλλί μου. Αν μου μείνει τρίχα στο κεφάλι μέχρι τον τελικό, στις 13 Ιουλίου, θα είναι θαύμα» μας λέει γελώντας.

Και σ’ αυτή την προσπάθειά του πολύτιμη βοηθός είναι η σύζυγός του Αντιγόνη Ψυχράμη. «Και αυτή τη φορά, όπως πάντα, ο πρώτος άνθρωπος που θα ρωτήσω πώς τα πήγα είναι η Αντιγόνη, την οποία συνεχίζω να έχω δασκάλα μου… κατ’ οίκον. Δύο μέρες την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ερχόμαστε στο στούντιο από τις 10 το πρωί και φεύγουμε αργά το βράδυ για να κάνουμε πρόβες, αλλά και να είμαστε στο live. Πάντως και μέσα στην εβδομάδα, Παρασκευή ή Σάββατο, θα χρειαστεί να κάνουμε πρόβες» λέει, αποκαλύπτοντας ότι για το πεντάλεπτο που διαρκεί μια μεταμόρφωση χρειάζονται πρόβες ημερών.

Παρ’ όλα αυτά, ο Δημήτρης όχι απλώς δεν παραπονιέται, αλλά απολαμβάνει την κάθε μέρα. «Είναι μια πολύ ευτυχισμένη περίοδος για την Αντιγόνη και για μένα, και τη γευόμαστε. Είναι κάτι πολύ όμορφο το να περιμένεις το παιδί σου. Σε όλη την ωραία διάθεση μπλέκεται μοναδικά το ”YFSF”» μας λέει και εννοεί κάθε λέξη, ενώ δεν παραλείπει να μιλήσει και για την κριτική επιτροπή, που χαίρει της απόλυτης εκτίμησής του.

«Με τους τρεις άνδρες κριτές, τον Σταμάτη Φασουλή, τον Νίκο Μουτσινά, τον Φώτη Σεργουλόπουλο, έχω άριστη σχέση, καθώς έχουν προκύψει συνεργασίες ή πήγαν να προκύψουν με την Αντιγόνη κι εμένα, και έχουμε συναναστραφεί κοινωνικά» λέει ο Δημήτρης και καταλήγει: «Οσο για τη Μαρία Μπεκατώρου, τι να πω; Είναι πραγματικά υπέροχη παρουσία».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...