Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 2 Ιουνίου

ΖΥΓΟΣ: Ο,τι σας πιέζει τον τελευταίο καιρό και δεν σας ικανοποιεί πια αντιμετωπίστε το δυναμικά. Απομακρυνθείτε από…

ΚΡΙΟΣ: Κοντρολάρετε τη διάθεσή σας και μείνετε σταθεροί στους στόχους σας. Δραστηριοποιηθείτε για να γίνουν όλα πιο γρήγορα και συγχρονιστείτε με τους συναδέλφους σας. Δείξτε σε κάποιον φίλο σας ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά και ειλικρινά για τα προβλήματά του.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό του συντρόφου σας, για να γίνει καλύτερη η σχέση σας. Εξαντλήστε, τώρα που μπορείτε, τα περιθώρια για να γλυκάνετε τη σχέση σας και να συμφιλιωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιδιώξτε να έχετε καλό κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον, γιατί έτσι θα ξεπεράσετε πιο εύκολα τα προβλήματα στην εργασία σας. Μην παρασυρθείτε σε ακραίες αγορές, προσπαθώντας να καλύψετε την αγοραστική μανία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οταν είστε φορτισμένοι συναισθηματικά, δεν χρειάζεται να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Επιβάλλεται να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στους προβληματισμούς των γύρω σας. Καινούργιες κοινωνικές επαφές θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ: Για να νιώσετε καλά, εξισορροπήστε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές ανάγκες σας. Οι σωστοί χειρισμοί θα διαμορφώσουν καλύτερες προϋποθέσεις στον εργασιακό χώρο. Σε θέματα τιμής και ήθους -δικά σας ή των άλλων- φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πιέσεις θα είναι μεγάλες και δεν θα μπορέσετε εύκολα να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και επιτρέψτε να σας βοηθήσουν. Νέες προοπτικές στη ζωή σας θα σας φέρουν πιο κοντά με άτομα κύρους που θα σας αναβαθμίσουν στην ιεραρχία.

ΖΥΓΟΣ: Ο,τι σας πιέζει τον τελευταίο καιρό και δεν σας ικανοποιεί πια αντιμετωπίστε το δυναμικά. Απομακρυνθείτε από άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να σας χαλάνε διαρκώς τη διάθεση. Μη διατυμπανίζετε την επιτυχία σας, προκαλώντας τον φθόνο, αλλά μείνετε συνεπείς σε ό,τι κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και μη τα βάζετε διαρκώς με την τύχη σας. Διεκδικήστε αυτά που ζητάτε από τη ζωή, κάνοντας τις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και επιδιώξτε καλύτερο κλίμα στην εργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να βρείτε χρόνο να περάσετε μια όμορφη βραδιά με τον σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον. Εντοπίστε τα αδύνατα σημεία σας, για να τα κάνετε δυνατά, και προσπαθήστε να γίνετε πιο αγαπητοί στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν φτάνουν η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός για να πετύχετε, αν δεν έχετε επιμονή και υπομονή. Μην επιτρέψετε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κουράζετε άλλο το νευρικό σας σύστημα με ψυχολογικές μεταπτώσεις που δεν σας βοηθούν. Να είστε πιο επίμονοι στους στόχους σας, για να αξιοποιήσετε καλύτερα τις δυνατότητές σας. Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα.

ΙΧΘΥΕΣ: Σε καταστάσεις που δεν γνωρίζετε καλά να είστε επιφυλακτικοί και να επεξεργάζεστε τα δεδομένα πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Προσαρμόστε τις ανάγκες σας σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...