Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Bollywood θα γίνουμε! Ινδός παραγωγός ταινιών θέλει να…

Πρωθυπουργέ μου, το ακούτε αυτό;

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο διάσημος Ινδός παραγωγός του Bollywood Ράβιντερ Τζιτ Νταρίγια ήρθε στο Κοινοβούλιο (καλεσμένος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κουκοδήμου) και μίλησε αποκλειστικά στη στήλη μας για το μεγαλόπνοο επενδυτικό σχέδιό του στον χώρο του κινηματογράφου.

Ο Ινδός επενδυτής, o οποίος λατρεύει τη χώρα μας, φιλοδοξεί να δημιουργήσει στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα στούντιο στην Ευρώπη για τα γυρίσματα των ταινιών του.

«Είμαι δυο μήνες τώρα στη χώρα σας και αναζητώ χώρο σε Πιερία, Καβάλα, Θεσσαλονίκη για τη δημιουργία στούντιο για τις παραγωγές μας» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Τα τοπία είναι συγκλονιστικά και πολύ κοντά σε αυτό που εμείς αναζητούμε. Ερχεται αυτή την εβδομάδα και η κόρη μου, επίσης παραγωγός, για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Συναντήθηκα με την υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά και τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, από τον οποίο ζήτησα να μας διευκολύνει στην έκδοση βίζας για τους Ινδούς που θέλουν να τελέσουν γάμους στη χώρα σας. Εχω νοικιάσει σπίτι εδώ, κι έχουμε, ως εταιρία, αποκλειστικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα. Θα δω σκηνοθέτες και ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης»!

Πρωθυπουργέ μου, το ακούτε αυτό; Ο άνθρωπος θέλει να μεταφέρει το Bollywood στα μέρη μας. Θέλει να κάνει επένδυση. Δεν είναι καιρός να υποδεχτούμε θερμά αυτούς τους επενδυτές και θαυμαστές της χώρας μας;

pavlopoylos 4148305

❱❱Το Προεδρικό Μέγαρο άνοιξε πρώτη φορά στην ιστορία του για να υποδεχτεί ανθρώπους του δρόμου και του μεροκάματου, τους ρακοσυλλέκτες των Αθηνών.

pavlopoulos2 0

Ο ακομπλεξάριστος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συνάντησε το Σωματείο Ρακοσυλλεκτών Αθηνών – Πειραιώς και Προαστίων «Ο Ερμής», που είναι το παλαιότερο και μαζικότερο σωματείο ρακοσυλλεκτών στην Αττική με 500 μέλη. Δεν αρνήθηκε δε να πάρει και τα φτωχικά δωράκια που του χάρισαν. Μπράβο στον Πρόεδρο!

Οι Κροάτες δώρισαν γραβάτα στον Νίκο Βούτση

voutsissss

❱❱Γραβάτα έκανε δώρο στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κροατίας Νταβόρ Ιβο Στίερ. Κι αυτό γιατί, όπως δήλωσε, η Κροατία εφηύρε τις γραβάτες και γνωρίζει «ότι υπάρχει δέσμευση να φορεθούν γραβάτες όταν ξεπεραστεί η κρίση». Ο πρόεδρος, φυσικά, του αντέτεινε ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει δεσμευτεί για γραβάτα, και όχι ο ίδιος, που δεν είναι αυτού του στιλ. «Για μένα κλείνουν κάποιοι κύκλοι και είναι πάρα πολύ αργά να μπω σ’ αυτό το στιλ» τόνισε με νόημα ο Νίκος Βούτσης, αποδεχόμενος το ωραίο δώρο. Τουλάχιστον τώρα ο Αλέξης ξέρει πού θα βρει γραβάτες. «Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Κροατία», όπως έλεγε κάποτε η διαφήμιση!

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...