Γίνονται λεσβίες γιατί διεγείρει τους άνδρες

Πολλοί νιώθουν χαρούμενοι να βγαίνουν με γυναίκα που απολαμβάνει τη σεξουαλική «συντροφιά» του ίδιου φύλου, σύμφωνα με έρευνα

Πολλοί νιώθουν χαρούμενοι να βγαίνουν με γυναίκα που απολαμβάνει τη σεξουαλική «συντροφιά» του ίδιου φύλου, σύμφωνα με έρευνα

Οι γυναίκες που ελκύονται από άλλες γυναίκες έχουν αυτήν την τάση όχι τόσο επειδή απολαμβάνουν τη μεταξύ τους σαρκική επαφή, αλλά επειδή ξέρουν ότι αυτό διεγείρει τους άνδρες.

Αυτό υποστήριξε καθηγητής του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας, κάτι που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις.

Ο Μενέλαος Αποστόλου κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε σε 1.509 ετεροφυλόφιλους, στους οποίους έθεσε το ερώτημα αν τούς αρέσει η ιδέα ο σύντροφος ή η σύντροφός τους να κάνουν σεξ με άνθρωπο του ίδιου φύλου.

Διαπίστωσε λοιπόν ότι το 15% των ετεροφυλόφιλων ανδρών σε μακροχρόνιες σχέσεις θα απολάμβανε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των ανδρών στην κατηγορία των σχέσεων μικρότερης διάρκειας ήταν 30%.

Στη σχετική δημοσίευσή του στην επιστημονική επιθεώρηση «Personality and Individual Differences», ο Αποστόλου αναφέρει ότι πολλοί άνδρες θα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι να βγαίνουν με μια γυναίκα που απολαμβάνει τη σεξουαλική «συντροφιά» άλλων γυναικών.

Σε συνέντευξή του στο «Pink News» ο καθηγητής ξεκαθάρισε ότι αυτό που προκύπτει από την εργασία του είναι ότι «σημαντικό ποσοστό ανδρών επιθυμούν οι γυναίκες να ελκύονται από το ίδιο φύλο, και αυτός είναι ένας πιθανός λόγος για τον οποίο τόσες πολλές γυναίκες έχουν τέτοιες τάσεις». «Πατριαρχικές μ***ες» έγραψε σχετικά με τις δηλώσεις του επιστήμονα συντάκτρια του λεσβιακού περιοδικού «Diva».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ