Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΣΟΚ: Αν δεν μου κάτσεις, απολύεσαι!

Ο 54χρονος απειλούσε τις εργαζόμενες για να υποκύψουν στις ερωτικές φαντασιώσεις του, ενώ σε περίπτωση που εκείνες έλεγαν «ναι» στις ορέξεις του, υποσχόταν μέχρι και προαγωγή!

Πραγματικός εφιάλτης είχε γίνει για τις εργαζόμενες σε πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα ο υπεύθυνος μάνατζερ, που οι ακόρεστες σεξουαλικές ορέξεις του τον οδήγησαν στο εδώλιο! 

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Πραγματικός εφιάλτης είχε γίνει για τις εργαζόμενες σε πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα ο υπεύθυνος μάνατζερ, που οι ακόρεστες σεξουαλικές ορέξεις του τον οδήγησαν στο εδώλιο!

Επί έναν ολόκληρο χρόνο παρενοχλούσε εν ώρα εργασίας δύο εποχιακές σερβιτόρες, από τις οποίες απαιτούσε να υποκύψουν στις αρρωστημένες φαντασιώσεις του, απειλώντας τις με επαγγελματικές «ποινές», αλλά ακόμη και με απόλυση αν δεν τον ικανοποιούσαν!

Οι δύο γυναίκες (η μία έχει κυπριακή καταγωγή, ενώ η άλλη είναι αλλοδαπή) είδαν και απόειδαν από τις αφόρητες πιέσεις του 54χρονου προϊσταμένου τους και αποφάσισαν να τον καταγγείλουν, με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσει σχετικά με όσα του καταλογίζουν. Οι πιπεράτες λεπτομέρειες της καταγγελίας για παρενόχληση σοκάρουν, καθώς ο κατηγορούμενος φέρεται ότι δεν δίσταζε να χουφτώνει τα οπίσθια αλλά και τις γάμπες των εργαζόμενων γυναικών, να πιάνει τα στήθη τους και να επιχειρεί να τις φιλήσει! Τα θύματα κατήγγειλαν, ακόμη, ότι τις αγκάλιαζε, τις έσφιγγε στο σώμα του και ακουμπούσε τα γεννητικά όργανά του στα οπίσθιά τους, ενώ ταυτόχρονα «χούφτωνε» και χάιδευε τα στήθη τους! Οπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε διαφορετικές ημερομηνίες το 2014 και το 2015, στη Λάρνακα της Κύπρου. Από τις καταθέσεις των γυναικών προκύπτει ότι, εκτός από τις άσεμνες χειρονομίες και επιθέσεις σε βάρος τους, ο 54χρονος κατηγορούμενος τις απειλούσε ότι θα μετέτρεπε τη ζωή τους σε κόλαση στον χώρο εργασίας τους εάν δεν υπέκυπταν στις ορέξεις του.

Τις απειλούσε ότι, αν δεν κάλυπταν τις σεξουαλικές ανάγκες και τις φαντασιώσεις που είχε στο μυαλό του, θα τις μετέθετε σε μόνιμη βάση στη βραδινή βάρδια! Δεν ήταν, ωστόσο, και λίγες οι φορές που τις απειλούσε ότι θα τις στείλει στην ανεργία.

Μάλιστα, ο 54χρονος σεξομανής φέρεται ότι εκμεταλλευόταν σε τέτοιον βαθμό την εξουσία που του παρείχε η επαγγελματική θέση του, ώστε πρότεινε σε μία από τις εργαζόμενες να κάνει σεξ μαζί του με αντάλλαγμα μελλοντική προαγωγή από σερβιτόρα Γ’ σε… σερβιτόρα Β’! Η Κύπρια σερβιτόρα κατήγγειλε ότι της έλεγε πως «του χρωστάει χάρη», καθώς ο ίδιος είχε μεσολαβήσει για να προσληφθεί στο ξενοδοχείο! Για να «εξοφλήσει» τη συγκεκριμένη χάρη, βέβαια, ζητούσε να μείνουν μόνοι τους σε ένα δωμάτιο και να κάνουν σεξ ως το πρωί! Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί με την κατάθεση κι άλλων μαρτύρων, οι οποίοι θα προσέλθουν στο δικαστήριο για να υποστηρίξουν τις καταγγελίες των δύο γυναικών. Οι εργαζόμενες, πάντως, υποχρεώθηκαν να αλλάξουν επαγγελματική στέγη μετά την καταγγελία που υπέβαλαν στην Αστυνομία, αλλά και ο… «καυτός» μάνατζερ απολύθηκε από το ξενοδοχείο, πληρώνοντας τις… ορέξεις του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...