Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Κοιμούνται στο υπουργείο»;

Ο Κώστας Κρομμύδας εξαπολύει βέλη κατά της Πολιτείας με αφορμή τη σειρά «The Durrells» που γυρίζεται στην Ελλάδα

Ο Κώστας Κρομμύδας εξαπολύει βέλη κατά της Πολιτείας με αφορμή τη σειρά «The Durrells» που γυρίζεται στην Ελλάδα 

ΑΠΟ TH
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Αξέχαστη θα μείνει στον Κώστα Κρομμύδα η εμπειρία του γυρίσματος για τη βρετανική σειρά «The Durrells», στην Κέρκυρα! Το επόμενο ραντεβού του με το σετ της σειράς θα γίνει στα μέσα Ιουνίου στο νησί των Φαιάκων και δεν βλέπει την ώρα… Και όχι άδικα, αφού πρόκειται για μια άρτια παραγωγή, ενώ οι Βρετανοί έχουν μόνο καλά λόγια να πουν γι’ αυτόν!

Ο ηθοποιός υποδύεται με στιλ τον διευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, ο οποίος στο πρώτο πλάνο ανοίγει τη βαριά πόρτα της βίλας των Ντάρελ για να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό.

«Αυτό που έζησα στην Κέρκυρα ήταν συγκλονιστικό! Νιώθω υπέροχα» λέει στην «Espresso» ο Κώστας Κρομμύδας και συνεχίζει μιλώντας μας για το συγκεκριμένο γύρισμα. «Εγινε σε μια πανέμορφη βίλα, δίπλα στο λιμάνι. Θεωρώ ότι αυτή η σειρά είναι ύμνος στα Επτάνησα. Είναι μια σειρά που εκθειάζει τις ομορφιές της Ελλάδας και είναι μια συγκλονιστική ευκαιρία για το όμορφο νησί των Φαιάκων» μας λέει και στη συνέχεια εκφράζει την αγανάκτησή του για την απουσία της Πολιτείας από τόσο σημαντικές εκδηλώσεις.

«Μια τέτοια παραγωγή και το υπουργείο Πολιτισμού και το υπουργείο Τουρισμού δεν έχουν επισκεφθεί τα γυρίσματα. Ειλικρινά, δεν τους καίγεται καρφί; Κοιμούνται;» σχολιάζει και συνεχίζει στον ίδιο τόνο: «Να μου πείτε, εδώ συνήθως κάνουν τη ζωή δύσκολη σε όσες ξένες κινηματογραφικές ή τηλεοπτικές εταιρίες θέλουν να γυρίσουν ταινίες ή σειρές στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να χάνονται χρήματα και δωρεάν διαφήμιση. Η συγκεκριμένη σειρά είναι του ίδιου επιπέδου και έχει την απήχηση της ταινίας “Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι”, και κανείς αρμόδιος δεν έχει κάνει κάτι. Είναι να τρελαίνεσαι…» καταλήγει.

megalh 2

Ο Κώστας Κρομμύδας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη συμμετοχή στη βραβευμένη σειρά του Αλέξη Γεωργούλη και του Γιώργου Καραμίχου. «Αυτό που έχει καταφέρει ο Αλέξης, ο οποίος υποδύεται φοβερά τον μοναδικό ταξιτζή του νησιού, αλλά και ο Γιώργος, ο οποίος ενσαρκώνει με πειθώ τον ρόλο του γιατρού-φυσιοδίφη, είναι εκπληκτικό. Είναι δύο σπουδαίοι Ελληνες ηθοποιοί και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια σειρά που μεταδίδεται παγκοσμίως. Τους αξίζουν πολλά μπράβο!» λέει με θαυμασμό για τους συναδέλφους του και μοιράζεται μαζί μας τις συζητήσεις που έκαναν στο νησί.

«Τον ίδιο προβληματισμό με τον δικό μου, σχετικά με την απουσία της Πολιτείας σε μια τέτοια παραγωγή, έχουν και ο Αλέξης και ο Γιώργος με τους οποίους βγήκαμε για ένα ποτό στην Κέρκυρα. Ωστόσο δεν θελήσαμε να μείνουμε στα στραβά της ιστορίας, αλλά στις ομορφιές της χώρας μας».
Να σημειώσουμε ότι η πρόταση για τη συμμετοχή του Κώστα Κρομμύδα στη βρετανική σειρά ήρθε απρόσμενα. Δέχθηκε ένα τηλέφωνο για να περάσει από κάστινγκ για τον ρόλο του αστυνομικού διευθυντή Κέρκυρας, για τον οποίο, σημειωτέον, έχει αφήσει και μουστάκι. Τα επεισόδια στα οποία συμμετέχει ο Ελληνας ηθοποιός θα προβληθούν τον Απρίλιο του 2018. Η σειρά προβάλλεται από την Cosmote TV.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....