Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 6 Ιουνίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καθυστέρηση της πραγματοποίησης των ονείρων ή των σχεδίων σας δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα απαρνηθείτε. Απλά θα πρέπει να μάθετε να συμβαδίζετε με τον χρόνο και να επιδεικνύετε την υπομονή σας.

ΚΡΙΟΣ: Κυνηγήστε αποτελεσματικά και μεθοδικά τους στόχους σας για να επιτύχετε πιο γρήγορα. Για να κερδίσετε αυτά που θέλετε, πρέπει πάνω απ’ όλα να εμπιστευθείτε τις δυνάμεις σας. Οι συνεχόμενοι καβγάδες και οι γκρίνιες δεν θα σας επιτρέψουν να είστε αντικειμενικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν ανατραπούν κάποιες υποθέσεις σας, φροντίστε να έχετε εναλλακτικές. Κάντε ένα βήμα πίσω και συμβιβαστείτε, για να μην ανέβουν οι τόνοι σε μια επαγγελματική σας συζήτηση. Μην πιέσετε τον σύντροφό σας με αδικαιολόγητες ζήλιες και μην είστε υπερβολικοί σε αυτά που λέτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διαφορά απόψεων που έχετε, σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, ξεπερνιέται μόνο με υπομονή και ψυχραιμία. Μη βγάζετε τα απωθημένα σας πάνω στον σύντροφό σας. Διαμορφώστε νέο τοπίο στη ζωή σας, ασχολούμενοι με θέματα που θα σας αρέσουν και θα σας συναρπάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απέναντι σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος που σας καταπιέζουν να είστε λιγότερο ανεκτικοί. Ισως ακόμα δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε σοβαρά θέματα. Πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις των γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Οπως φαίνεται, θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που οι άλλοι χρόνια προσπαθούν και δεν μπορούν. Οι ερωτικές ατασθαλίες σας ίσως πικράνουν κάποια άτομα που σας έχουν φερθεί υπέροχα. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αλλάζουν το δικό σας πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να πετύχετε καλύτερη μεταχείριση από τους άλλους, προβάλετε τις ικανότητές σας. Μια καινούργια διαμορφούμενη κατάσταση θα αλλάξει πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο. Τολμήστε να πείτε τις ιδέες σας χωρίς να εκβιάζετε και να πιέζετε καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Λύστε ένα πρόβλημα που εκκρεμεί και σας έχει κουράσει αρκετά, με διπλωματία και έξυπνες κινήσεις. Αποφύγετε να δεσμευτείτε με υποσχέσεις που ξέρετε καλά ότι δεν πρόκειται να τηρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια προσωπική σας σχέση θα ανοίξει ορίζοντες που μέχρι τώρα δεν φανταζόσασταν. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στις συζητήσεις μεταξύ των ατόμων της οικογένειάς σας. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας κολλάνε και δεν σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καθυστέρηση της πραγματοποίησης των ονείρων ή των σχεδίων σας δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα απαρνηθείτε. Απλά θα πρέπει να μάθετε να συμβαδίζετε με τον χρόνο και να επιδεικνύετε την υπομονή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τυπικά ή ουσιαστικά κλείνει ένας μεταβατικός κύκλος, όχι ιδιαίτερα εύκολος, που στην πορεία του έγιναν λιγότερα από αυτά που εσείς θέλατε και περισσότερα από αυτά που επιθυμούσαν οι άλλοι, όποιοι και να ήταν αυτοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα καταφέρετε να ξαναβρείτε χρήσιμες ισορροπίες που είχαν ανατραπεί και λύσεις για τα προβλήματα ή τους προβληματισμούς που είχαν προκύψει. Αφήστε τη ζωή σας να κυλήσει ήρεμα και γαλήνια, χωρίς να τη γεμίζετε άγχος και στρες ασταμάτητα.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να γίνετε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας, όπως παλιά, και περισσότερο τολμηροί σε ό,τι θα αφορά το μέλλον σας. Προβείτε στις ρυθμίσεις που επιβάλλονται προκειμένου να ομαλοποιήσετε κάποιες καταστάσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...