Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Να ξεσπιτωθούν για να αποφύγουν νέα καταστροφή προτιμούν 115 οικογένειες από τον...

Να ξεσπιτωθούν από το χωριό τους προκειμένου να αποφύγουν...

Παρά τις πανάκριβες τιμές, το ίντερνετ στην Ελλάδα είναι πιο αργό και...

Ενώ χρυσοπληρώνουμε κάθε μήνα τις εταιρίες παροχής πρόσβασης στο...

Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών αποκάλυψε ότι τη στιγμή της τραγωδίας στα...

Μια νέα σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως 14 μήνες...

Καλογεροπούλου, Ντενίση και Ψάλτη αποχαιρέτησαν τον μεγάλο Γιάννη Φέρτη

Οι τρεις γυναίκες της ζωής του αποχαιρέτησαν τον μεγάλο...

«Σφαγή» στην οικογένεια του Ψάλτη!

Βγήκαν τα μαχαίρια 46 μέρες από τον θάνατο του δημοφιλούς πρωταγωνιστή

«Δεν με νοιάζει αν θα μου κάνουν μήνυση! Είπα το παράπονό μου για τον αδελφό μου, που ήταν ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο, και θέλω ο κόσμος να ξέρει όλη την αλήθεια για το τελευταίο διάστημα της ζωής του» υποστηρίζει στην «Espresso» ο γνωστός ηθοποιός και αδελφός του Στάθη Ψάλτη, ο Γιάννης Ρώτας (μικρή φωτό), που τον τελευταίο καιρό ξεσπαθώνει εναντίον της τελευταίας συζύγου του αείμνηστου ηθοποιού, δίνοντας το στίγμα μιας υποβόσκουσας «σφαγής» στην οικογένεια Ψάλτη, 46 ημέρες μετά τον θάνατό του.

Από τον
Αλκίνοο Μπουνιά

Ο ίδιος μας αποκαλύπτει τον λόγο που τον έκανε να μιλήσει εναντίον της Χριστίνας Φιτσάκη και μάλιστα υποστηρίζει ότι ο αδελφός του ήταν «άστεγος» το τελευταίο διάστημα της ζωής του. «Βγήκα από τα ρούχα μου όταν έμαθα ότι ο Στάθης, λίγους μήνες πριν πεθάνει, ήταν χωρισμένος από την τελευταία σύζυγό του. 

Το ότι είχαν χωρίσει το έμαθα μετά τον θάνατο του αδελφούλη μου γιατί, δυστυχώς, κάποια άτομα που ήταν κοντά του κι έκαναν τύπου δημόσιες σχέσεις τα καλύπτανε. Μάλιστα, στην τελευταία του περιοδεία, όπου στον θίασο ήταν και η γυναίκα του, εκείνη χρησιμοποιούσε το επώνυμο Φιτσάκη κι όχι Ψάλτη, κι έμεναν και σε διαφορετικά δωμάτια. Μετά τον χωρισμό τους η κυρία Φιτσάκη μετακόμισε σε ένα σπίτι κοντά στη μάνα της στου Ζωγράφου και είχε πάρει όλα τα πράγματά της από εκεί όπου έμεναν με τον αδελφό μου» ισχυρίζεται ο ηθοποιός.

Η Μαρία

Ο Γιάννης Ρώτας, που η αλήθεια είναι ότι ποτέ ως τώρα δεν είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ με σκάνδαλα, παρά μόνο με τη δουλειά του, υποστηρίζει στη συνέχεια πως ο αδελφός του απευθύνθηκε στην κόρη του Μαρία και σε μια άλλη φίλη του για να τον φιλοξενήσουν το πρώτο διάστημα, όταν έμεινε «άστεγος» λόγω του χωρισμού. «Ο Στάθης πήρε την κόρη του, το Μαράκι, αλλά και μια παλιά φίλη του, τη Χαρά, για να τον φιλοξενήσουν για ένα μήνα, αλλά τελικά αρρώστησε» ισχυρίζεται συγκινημένος και μας επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις της Χριστίνας με τη Μαρία δεν είναι καλές, γεγονός που αποδείχτηκε στο μνημόσυνο του αδελφού του. «Εκεί το Μαράκι πήγε να μιλήσει στη Χριστίνα κι εκείνη της είπε: “Δεν έχουμε τίποτα να πούμε”. Τότε η Μαρία τής απάντησε: “Καλά, δεν πειράζει, θα μιλάμε μέσω του δικηγόρου μου”. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θέλει να μιλάει με την ανιψιά μου, η οποία είναι μια κυρία» διερωτάται ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη και προσθέτει με νόημα: «Μήπως η κυρία θυμάται ότι, όταν την είχε χτυπήσει μοτοσικλέτα, εγώ ήμουν εκείνος που ξημεροβραδιαζόταν στο νοσοκομείο; Και κάτι ακόμη: Μη νομίζουν κάποιοι ότι ο λόγος που μιλάω έτσι, εναντίον της, είναι τα κληρονομικά. Μιλάω έτσι γιατί δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της απέναντι στον αδελφό μου. Αλλωστε, τελικά μόνο εγώ κι εκείνος μείναμε δίχως σπίτι».

Επικοινωνήσαμε και με την κόρη του Στάθη Ψάλτη ώστε να ακούσουμε και τη δική της άποψη. «Αυτά που έχει πει ο θείος μου, ο Γιάννης, είναι αλήθεια. Δεν έχει πει ψέματα σε τίποτα» ήταν η απάντησή της και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το θέμα της κόντρας που έχει προκύψει, αποκαλύπτοντας πως η Χριστίνα άλλαξε τη συμπεριφορά της απέναντί της από τη στιγμή που παντρεύτηκε τον πατέρα της. «Πάντα κρατούσα χαμηλούς τόνους και δεν είχα κανένα πρόβλημα με οποιαδήποτε γυναίκα πέρασε από τη ζωή του. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη. Μου απάντησε πως δεν θέλει επαφές μαζί μου. Τι να πω…» υποστήριξε με την ευγένεια που τη χαρακτηρίζει.

Σε ό,τι αφορά τα κληρονομικά του πατέρα της, μας ενημέρωσε ότι ως τώρα δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση για ύπαρξη διαθήκης του Στάθη Ψάλτη και πως όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, σύμφωνα με το τι προβλέπει ο νόμος.

Ξεκινά περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

Υιοθετώντας ξανά το επώνυμο του συζύγου της, η Χριστίνα Φιτσάκη -και πάλι Ψάλτη- ετοιμάζεται να φύγει για περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Η ηθοποιός, η οποία στην προηγούμενη θεατρική δουλειά της χρησιμοποιούσε το πατρικό της επίθετο, θα συμμετάσχει στην παράσταση «Αλέξης Ζορμπάς», στην οποία πρωταγωνιστούν ο Γρηγόρης Βαλτινός και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

Η Χριστίνα περίμενε να τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο του αξέχαστου Στάθη Ψάλτη και έτσι θα ακολουθήσει τον πολυμελή θίασο στις στάσεις που θα κάνει σε όλη τη χώρα. Να θυμίσουμε ότι η διασκευή του σπουδαίου έργου του Νίκου Καζαντζάκη έχει γίνει από τους Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σταμάτης Φασουλής.

Εκτός από τον Βαλτινό παίζουν οι Νίκος Βερλέκης, Στέλλα Γκίκα, Ναταλία Δραγούμη, Ταμίλα Κουλίεβα, Αννα Μονογιού, Μέμος Μπεγνής, Τάκης Παπαματθαίου, Ρένος Ρώτας, Γιώργος Παράσχος και Γρηγόρης Σταμούλης, ενώ έναν μικρό ρόλο θα κρατάει και η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα και της Μαρίας Μπονέλου Αλεξία.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...