Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Ο 85χρονος που κατηγορείται ότι αποπλάνησε 14χρονο αγόρι

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με εντολή του εισαγγελέα Θεσσαλονίκης τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 85χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλάνησε ένα 14χρονο αγόρι

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με εντολή του εισαγγελέα Θεσσαλονίκης τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 85χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλάνησε ένα 14χρονο αγόρι στην Καλαμαριά παρασύροντάς το με «δόλωμα» μικροποσά και ασελγούσε πάνω του. Το μαρτύριο του ανήλικου αγοριού άρχισε τον περασμένο Φεβρουάριο και ο ηλικιωμένος συνελήφθη στις 25 Μαΐου.

Πρόκειται για τον Σπύρο Λεβέντη (φωτό), γεννημένο στις 24 Απριλίου 1932 στην Κωνσταντινούπολη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τα κακουργήματα της αποπλάνησης παιδιού κατ’ εξακολούθηση και της ασέλγειας με ανήλικο αντί αμοιβής κατ’ εξακολούθηση. Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του δόθηκαν σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τυχόν άλλα θύματά του, που δεν έχουν καταγγείλει ως σήμερα την αρρωστημένη δράση του.

Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες και σε έναν 50χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλάνησε ένα 11χρονο κορίτσι στον Λαγκαδά, χρησιμοποιώντας ως δόλωμα τον σκύλο του! Ο 50χρονος φερόμενος ως δράστης κατάφερε να πλησιάσει το κοριτσάκι και να ασελγήσει πάνω του, όμως συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ύστερα από καταγγελία του πατέρα της μικρής. Στην έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκαν παράνομος οπλισμός, αρχαία νομίσματα και ένας ανιχνευτής μετάλλων.

Στο μεταξύ, οι κάτοικοι του Βόλου προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ που τους προκάλεσε η σύλληψη ενός 70χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης εγγονής του! Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου άσκησε δίωξη στον ηλικιωμένο μετά τις καταγγελίες που έκαναν το ίδιο το παιδί και οι γονείς του και συγκεκριμένα ο γιος του. Ο παππούς, που κρίθηκε προφυλακιστέος, αρνείται τα πάντα.

Ν. ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗΣ

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...