Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Τη λύγισε το άγχος!

Μια μαθήτρια Επαγγελματικού Λυκείου στην Πτολεμαΐδα λύγισε από το άγχος των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς δεν κατάφερε να το διαχειριστεί και…

Μια μαθήτρια Επαγγελματικού Λυκείου στην Πτολεμαΐδα λύγισε από το άγχος των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς δεν κατάφερε να το διαχειριστεί και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη γραπτή δοκιμασία στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και να φύγει για το σπίτι της!

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση, ωστόσο η διαδικασία συνεχίστηκε ομαλά για τους υπόλοιπους υποψηφίους των τριών Επαγγελματικών Λυκείων της πόλης. Στο μεταξύ, η πρώτη εβδομάδα των πανελλαδικών εξετάσεων ολοκληρώνεται σήμερα με τη δεύτερη εξέταση για τους υποψηφίους του Γενικού Λυκείου. Οσοι διεκδικούν μία θέση στις σχολές της ομάδας προσανατολισμού των ανθρωπιστικών σπουδών διαγωνίζονται στα Αρχαία Ελληνικά, ενώ οι υποψήφιοι των ομάδων προσανατολισμού θετικών σπουδών και σπουδών οικονομίας και πληροφορικής διαγωνίζονται στα Μαθηματικά.

Αλγεβρα

Χθες, οι υποψήφιοι των ΕΠΑ.Λ. εξετάστηκαν στην Αλγεβρα και, κατά γενική ομολογία, τα θέματα δεν είχαν ιδιαίτερες δυσκολίες. Οπως αναφέρει, μάλιστα, η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος, στα θέματα δεν υπήρχαν ασάφειες ή σκοτεινά σημεία και ήταν για διαβασμένους μαθητές, χωρίς εκπλήξεις. Τα Μαθηματικά (Αλγεβρα) ήταν το δεύτερο μάθημα Γενικής Παιδείας μετά τη Νεοελληνική Γλώσσα, στο οποίο εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑ.Λ.

Στη συνέχεια θα εξεταστούν στα μαθήματα ειδικοτήτων από τις 10 έως τις 21 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι η ώρα έναρξης των πανελλήνιων εξετάσεων έχει οριστεί στις 08.30 π.μ. και οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης έως τις 08.00.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης δεν τους επιτρέπεται να βγουν από την αίθουσα, εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις. Στην περίπτωση αυτή καλείται ο εφεδρικός επιτηρητής, ο οποίος συνοδεύει τον εξεταζόμενο έξω από την αίθουσα, ελέγχοντας τους χώρους που αυτός επισκέπτεται για την αποφυγή περίπτωσης δολίευσης των εξετάσεων. Ο υποψήφιος απομακρύνεται από την αίθουσα εξέτασης με αιτιολογημένη απόφαση της Λυκειακής Επιτροπής και το γραπτό του μηδενίζεται, αν φέρει στην αίθουσα στην οποία εξετάζεται αντικείμενο ή κινητό ή αντιγράφει κατά τη διάρκεια της εξέτασης από βιβλίο ή οποιουδήποτε είδους σημειώσεις ή από γραπτό δοκίμιο άλλου εξεταζομένου, ή θορυβεί και δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επιτηρητών επιχειρώντας να αντιγράψει ή εμποδίζοντας την εξέταση άλλων εξεταζομένων ή δολιεύεται με άλλον τρόπο την εξέτασή του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...