Ορθοπεταλιές ελπίδας από ποδηλάτη της ΑΕΚ που θα κάνει τον γύρο της Ευρώπης

Σκοπός του είναι να μεταφέρει ένα κοινωνικό μήνυμα, στηρίζοντας τον τρικαλινό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Αρωγή»

Να κάνει τον γύρο της Ευρώπης με ποδήλατο έβαλε ως στόχο ο Στέλιος Βάσκος, ο Τρικαλινός ποδηλάτης της ΑΕΚ, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδας, βαλκανιονίκης, μεσογειονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής με την ομάδα της Πυροσβεστικής.

Το βράδυ της Τετάρτης, παρουσία πλήθους κόσμου που τον στηρίζει, ο έμπειρος ποδηλάτης ξεκίνησε την υπερπροσπάθειά του μπροστά από το Δημαρχείο Τρικάλων. Σκοπός του είναι να μεταφέρει ένα κοινωνικό μήνυμα, στηρίζοντας τον τρικαλινό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Αρωγή», όπως αναφέρει ο ίδιος.

Ο Στέλιος Βάσκος ξεκίνησε το ταξίδι του, αφού πρώτα ευχαρίστησε την οικογένειά του και όλους όσοι στέκονται στο πλευρό του, τονίζοντας ότι η προσπάθειά του είναι μια προσπάθεια ελπίδας σε μια εποχή που μας λείπει.

Αριστη φυσική κατάσταση

Το νέο αθλητικό στοίχημα του Τρικαλινού ποδηλάτη είναι να διανύσει περισσότερα από 8.000 χιλιόμετρα μέσα σε 25 μέρες, με αντιπάλους τον χρόνο και τις αντίξοες συνθήκες. Ομως, βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα ακολούθησε εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων.
Ξεκινώντας από το δημαρχείο Τρικάλων, ο ποδηλάτης θα περάσει από Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Πολωνία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, Σλοβενία, Κροατία, Μαυροβούνιο και Αλβανία, επιστρέφοντας στην Ελλάδα με κατάληξη το Δημαρχείο Τρικάλων, όπου προβλέπεται ότι θα γίνει ο τερματισμός στις 5 Ιουλίου.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ