Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2025

Το Σάββατο 02.08 με την Εspresso: «Μη λεκτική επικοινωνία» ή «Ύπνος...

Το Σάββατο 02.08 με την Espresso, αποκτήστε τη σειρά...

«Άγιος Έρωτας spoiler»: Στην αντεπίθεση η Θάλεια

Μετά από όσα έχει περάσει στα χέρια του Παύλου,...

Το πολυβραβευμένο «Καπλάνι της βιτρίνας» επιστρέφει στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το θρυλικό «Καπλάνι της βιτρίνας» από τον Οκτώβριο ξανά στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Κατερίνα Στεφανίδη και Μίτσελ Κρίερ στην πρώτη βόλτα με τον μπέμπη τους

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η...

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του 83χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος έχει παραδεχθεί όσα αποκάλυψε το αγόρι, δηλαδή ότι…

Δεν φέρει ίχνη βιασμού ο 12χρονος με τη νοητική υστέρηση, σε βάρος του οποίου φέρεται ότι ασελγούσε ένας 83χρονος σε παιδική χαρά των Γιαννιτσάνικων στην Καλαμάτα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κορίνθου Νίκο Κωτακίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος έχει παραδεχθεί όσα αποκάλυψε το αγόρι, δηλαδή ότι το είχε οδηγήσει μία φορά στο σπίτι του και το υποχρέωσε σε ασελγείς πράξεις, βάζοντάς το να του κάνει στοματικό σεξ.

Ο συνταξιούχος καπνεργάτης γνώριζε καλά το παιδί και τη μητέρα του, καθώς μένουν στην ίδια γειτονιά, και όπως φαίνεται εκμεταλλευόταν την κατάστασή του. Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου έπειτα από ανώνυμη καταγγελία και μετά την προθεσμία που πήρε αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή. Στον 83χρονο έχουν ήδη απαγγελθεί οι κατηγορίες της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος λόγω της διάχυτης αναπτυξιακής διαταραχής του, αδυνατούσε να αντισταθεί, καθώς και αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση, το οποίο έχει συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη.

Το Σάββατο ένας νεαρός είδε τις πονηρές κινήσεις του άνδρα και τον έβρισε. Επειτα τηλεφώνησε στην Αστυνομία λέγοντας: «Ηλικιωμένος παρενοχλεί σεξουαλικά ανήλικο αγόρι σε παιδική χαρά στα Γιαννιτσάνικα». Αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο που τους υποδείχθηκε, όπου εντόπισαν τον 83χρονο να απομακρύνεται, κρατώντας τον ανήλικο από το χέρι. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αρνήθηκε ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού και παραδέχθηκε ότι τουλάχιστον δύο φορές προσπάθησε να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη, αλλά ο 12χρονος αντιστάθηκε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωτεινή Μπαρνασά: Τρόμος για την καλλονή του «My style rocks»

Από τις στιλιστικές δοκιμασίες του «My Style Rocks» στα decks νυχτερινού κέντρου της παραλιακής λεωφόρου και προσεχώς στο στούντιο ηχογράφησης.

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι – Αυτή είναι η προαναγγελία γάμου

Καλοκαίρι χωρίς γάμους γίνεται, δε γίνεται! Η προαναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η Δήμητρα Ματσούκα σε απαγορευμένη σχέση

Η εκρηκτική Δήμητρα Ματσούκα ξανά στην TV! Η τελευταία τηλεοπτική σειρά στην οποία είδαμε τη Δήμητρα Ματσούκα ήταν

Αστράψαν τα φλας στην Επίδαυρο

Ερωτευμένα ζευγάρια απόλαυσαν την Utopia στην Επίδαυρο. Ο λόγος...

«Δεν ανέδειξα ποτέ τον ωραίο μου εαυτό στην τηλεόραση, δεν το έπαιξα ποτέ γκόμενα»

Η γνωστή και πετυχημένη δημοσιογράφος μίλησε σε συνέντευξή της για την καριέρα της στην τηλεόραση.
spot_img
spot_img