Εικόνες-σοκ με βουνά από σκουπίδια στους δρόμους

Η ελληνική κοινωνία θα βιώσει την επέλαση του καύσωνα παρέα με… βουνά από σκουπίδια

Η ελληνική κοινωνία θα βιώσει την επέλαση του καύσωνα παρέα με… βουνά από σκουπίδια, μετά τη χθεσινή απόφαση των συνδικαλιστών της ΠΟΕ-ΟΤΑ να συνεχίσουν την απεργία τους, παρά την υποχώρηση της κυβέρνησης!

Αν και η πρόταση της κυβέρνησης γεννά ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσο είναι συνταγματική, αφού η μοριοδότηση συμβασιούχων σε άλλη διαδικασία πρόσληψης μέσω του ΑΣΕΠ έχει κριθεί παράτυπη, αυτό δεν δίνει άλλοθι για τους συνδικαλιστές, που έχουν πάρει αποστάσεις από την κοινωνία σε μια δύσκολη συγκυρία, με υψηλή θερμοκρασία και αποπνικτικές συνθήκες.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου αύριο για να επανακαθορίσει τη στάση της.
Εως τότε, τα αμαξοστάσια των δήμων και οι ΧΥΤΑ θα παραμένουν αποκλεισμένα και θα πραγματοποιηθεί κανονικά η προγραμματισμένη για αύριο 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Τροπολογία

Στη Βουλή ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για τους συμβασιούχους στην αποκομιδή των απορριμμάτων, που είχε κατατεθεί στο αθλητικό νομοσχέδιο και αφορούσε την απάλειψη του ορίου ηλικίας στους επικείμενους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.
Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης καταλόγισε στη Ν.Δ. ότι υιοθετεί τη λογική των ΣΔΙΤ, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση απάντησε ότι η κυβέρνηση «νοιάζεται για την εκλογική της πελατεία». Εκκληση για την αποκομιδή των απορριμμάτων, που πλήττουν τον τουρισμό και δυσφημούν τη χώρα, έκανε η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Θα γίνουμε Βηρυτός! Κρυψώνες της Χεζμπολάχ γεμάτες με νιτρικό αμμώνιο στην Ελλάδα;

Η Χεζμπολάχ έχει αποθήκες με το εκρηκτικό χημικό που τίναξε στον...

Δημήτρης Παρίσης: Κυκλοφόρησε digital από την Heavenmusic το νέο του τραγούδι «Τέσσερα λεπτά»

Ένας νέος ανερχόμενος καλλιτέχνης με μια πολύ ζεστή φωνή έρχεται για...

Διατροφικές επιλογές για καλύτερες επιδόσεις την νέα σχολική χρονιά

Από την Μελίνα Σ. Καριπίδου, MSc, Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Επιστημονική Συνεργάτιδα...