Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Απαγωγείς Λεμπιδάκη: «Ας υποθέσουμε ότι ζει, τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε;»

Υστερα από δύο μήνες σιωπής, οι απαγωγείς του «βασιλιά των πλαστικών» της Κρήτης Μιχάλη Λεμπιδάκη έκαναν ξανά την εμφάνισή τους με γραπτά μηνύματα μέσω κινητού

Υστερα από δύο μήνες σιωπής, οι απαγωγείς του «βασιλιά των πλαστικών» της Κρήτης Μιχάλη Λεμπιδάκη έκαναν ξανά την εμφάνισή τους με γραπτά μηνύματα μέσω κινητού, ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στο θρίλερ με τον μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος απήχθη στις 30 Μαρτίου έξω από τον οικισμό Καλέσσα! Απέφυγαν, ωστόσο, να δώσουν απαντήσεις σχετικά με το αν ο 54χρονος είναι ζωντανός!

Τέσσερις μέρες μετά την επιστολή-κραυγή αγωνίας που έδωσαν στη δημοσιότητα οι στενοί συγγενείς του 54χρονου, εκφράζοντας ανοιχτά φόβους για τη ζωή του, οι απαγωγείς άνοιξαν ξανά διάλογο για να διαπραγματευτούν για τα λύτρα. Η αρχή έγινε με ένα sms στο κινητό τηλέφωνο του αδελφού του απαχθέντος Μανώλη Λεμπιδάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, στο πρώτο μήνυμα που εστάλη από καρτοκινητό «μίας χρήσης» οι δράστες απαξίωναν την ανακοίνωση της οικογένειας, χαρακτηρίζοντάς τη «γελοία», και ανέφεραν προκλητικά πως το μόνο που πέτυχε ήταν ο «οίκτος της κοινωνίας»!

Η απάντηση των οικείων του 54χρονου επιχειρηματία ήταν πως θέλουν να δουν μία ένδειξη ζωής του αγαπημένου προσώπου τους, για να βεβαιωθούν πως είναι ζωντανός και δεν έχει πάθει κάτι κακό. Ωστόσο, οι απαγωγείς επανήλθαν με μία απάντηση-ερώτημα, γεμάτη θράσος και ειρωνεία: «Αν υποθέσουμε ότι ζει, τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε;».

Οικογένεια και απαγωγείς φέρεται ότι αντάλλαξαν τρία ή τέσσερα sms σε διάστημα περίπου δύο ωρών, ώσπου οι δράστες διέκοψαν κάθε δίαυλο επικοινωνίας, βυθίζοντας για άλλη μία φορά στην αβεβαιότητα και την αγωνία τους συγγενείς του επιχειρηματία. Μάταια προσπαθούσαν να ανοίξουν και πάλι διάλογο. Οι απαγωγείς φέρεται ότι απενεργοποίησαν το κινητό τηλέφωνο και έκτοτε δεν έχει υπάρξει νεότερο μήνυμα για την κατάσταση του 54χρονου.

Οπως εκτιμάται, η κίνηση των απαγωγέων να στείλουν γραπτό μήνυμα στον αδελφό του απαχθέντος αποσκοπεί στο να εκτιμήσουν τις προθέσεις της άλλης πλευράς σε σχέση με τα λύτρα που διεκδικούν, ενώ δείχνει πως είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον επιχειρηματία για όσο διάστημα χρειαστεί, έως ότου πετύχουν τον στόχο τους.

Στο μεταξύ, η απόγνωση των συγγενών του Μιχάλη Λεμπιδάκη βρίσκεται στο «κόκκινο». Την ψυχολογική κατάρρευσή τους θέλουν να εκμεταλλευτούν οι απαγωγείς, για να καταφέρουν να εισπράξουν το τεράστιο χρηματικό ποσό των 50.000.000 ευρώ που ζητούν σε χρησιμοποιημένα χαρτονομίσματα των 5, 10 και 20 ευρώ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...