Νοικοκυρές τζιχαντιστών σε απόγνωση

Η ζωή των γυναικών (στη Ράκα της Συρίας) οι οποίες ανέχονται τις σκλάβες του sex και τα εγκλήματα των συζύγων τους

Ζηλεύουν τις σκλάβες του σεξ, αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Οταν οι άντρες τους αποκεφαλίζουν «απίστους», εκείνες κάθονται «στ’ αβγά» τους, κυοφορώντας ή ανατρέφοντας γόνους τζιχαντιστών, ως επίσημοι σύζυγοί τους.

Πόσο δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα τζιχαντιστή, μια από τις «νοικοκυρές σε απόγνωση της Ράκα», όπως τις αποκαλούν; Επτά γυναίκες αποκαλύπτουν σε συνεντεύξεις τους στη δημοσιογράφο αραβικού καναλιού Τζενάν Μουσά την πικρία τους όχι για το γεγονός ότι οι άντρες τους βιάζουν ακόμη και κοριτσάκια εννέα ετών και τις παραμελούν, διατηρώντας σκλάβες του σεξ, αλλά για τα ποσά που δαπανούν για ρούχα και καλλυντικά που προσφέρουν στις σκλάβες, αλλά και για το ότι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ακόμη και 10.000 δολάρια για μια παρθένα σκλάβα!

Εφαρμογή

Μία εξ αυτών αποκάλυψε πως ο άντρας της έχει στο κινητό του μια εφαρμογή «σεξουαλικών σκλάβων», με φωτογραφίες γυναικών ταξινομημένες κατά τιμή, από 2.000 έως 10.000 δολάρια που κοστίζει μια παρθένα, από όπου αυτός και οι σύντροφοί του διαλέγουν την επόμενη. Κάποιες γυναίκες δεν αντέχουν και παίρνουν διαζύγιο, ενώ κάποιες άλλες βοηθούν τις σκλάβες να δραπετεύσουν, είτε από ζήλια είτε από οίκτο για τους βιασμούς που υφίστανται. Ολες τους αρνήθηκαν πως οι σεξουαλικές σκλάβες ζουν στα ίδια σπίτια μαζί τους, ενώ δεν καταδίκασαν τα εγκλήματα και τις δολοφονίες στα οποία προβαίνουν οι σύζυγοί τους. Κάποιες, ωστόσο, αιτιολόγησαν τους ακρωτηριασμούς των ανθρώπων ως ποινή έπειτα από προειδοποίηση.

Οι αμετανόητες γυναίκες μίλησαν στη δημοσιογράφο από την Αϊν Ισα, 30 χλμ. μακριά από τη Ράκα στη Συρία, όπου διαμένουν με τα παιδιά τους, μετά τον θάνατο ή τη φυλάκιση των συζύγων τους και τη δική τους σύλληψη, περιμένοντας μια ευκαιρία να διαφύγουν στην Τουρκία.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ