Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Τριπλό «ΟΚ» από την ΕΡΤ

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Πράσινο φως...

Σανίδα σωτηρίας με μνημόνιο του βασιλιά Καρόλου στη Μενδώνη για την ανάπλαση...

Ο θάνατος και η ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου...

Τα σίριαλ που θα «σκάσουν» στη μικρή οθόνη τη νέα σεζόν

Πολλές σειρές ετοιμάζονται τη νέα σεζόν καθώς η μυθοπλασία...

Έληξε το ματς αγάπης του Τσιτσιπά με τη Θεοδώρα Πεταλά

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά...

Αυτοκτόνησε έξω από παιδικό σταθμό

Σοκ στην Καλαμάτα! Συνταξιούχος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα δίνοντας τέλος στη ζωή του

Από την
Εύα Παπαδάτου 

Πούλησε ό,τι είχε και δεν είχε, διευθέτησε τις υποθέσεις του και έκανε πράξη την απόφασή του να φύγει από τη ζωή! Ομως ο 75χρονος Κώστας Χ. αναστάτωσε τα παιδάκια ενός παιδικού σταθμού στην Καλαμάτα, έξω από τον οποίο αυτοπυροβολήθηκε χθες το πρωί με μια κυνηγετική καραμπίνα!

Ηταν λίγο μετά τις 10, όταν δύο κρότοι τρόμαξαν τα παιδιά που έκαναν πρόβες στον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό για την καλοκαιρινή γιορτούλα τους. Η δασκάλα τους έτρεξε γρήγορα έξω για να δει τι είχε συμβεί, δίχως να φαντάζεται τι θα αντίκριζε, καθώς στο σημείο από το οποίο ακούστηκαν οι κρότοι ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό της, δίπλα στην είσοδο του σχολείου. Μόλις πήγε προς τα εκεί, αντίκρισε τον ηλικιωμένο να κείτεται μέσα σε μία λίμνη αίματος στη μέση του δρόμου!

Ο 75χρονος είχε βληθεί στο στήθος με την καραμπίνα που πήρε τυλιγμένη σε μία κουβέρτα από το σπίτι του -το οποίο βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από τον σταθμό- και ήταν πεσμένη δίπλα του! Τον κρότο του πυροβολισμού που του έκοψε το νήμα της ζωής ακολούθησε ένας δεύτερος από το λάστιχο του αυτοκινήτου της δασκάλας, στο οποίο καρφώθηκε το βλήμα που είχε διαπεράσει το σώμα του αυτόχειρα!

Ως φύλακας

Ο Κώστας Χ., που καταγόταν από το Αριοχώρι, ήταν συνταξιούχος και γνωστός στην περιοχή, καθώς παλαιότερα εργαζόταν ως φύλακας στο παλιό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες εβδομάδες είχε κάνει γνωστή την απόφασή του να φύγει από τη ζωή και η οικογένειά του είχε προβληματιστεί. Η κόρη του, που ειδοποιήθηκε και έσπευσε αμέσως στο σημείο, ξέσπασε σε θρήνο όταν αντίκρισε τον πατέρα της νεκρό.

«Πώς βρήκες το κουράγιο και το έκανες, πατέρα;» μολογούσε.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, συγχωριανός του 75χρονου από το Αριοχώρι είπε ότι τις τελευταίες ημέρες επαναλάμβανε συνεχώς την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει:

«Δυστυχώς, το είπε και το έκανε ο κυρ Κώστας. Τελευταία, κάτι τον απασχολούσε. Ηταν πιεσμένος και καβγάδιζε έντονα. Πούλησε τα πάντα, με πρώτο το αυτοκίνητό του, και βρήκε το κουράγιο να φύγει…»

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εντυπωσιάζει στα 92 της μητέρα καταξιωμένης ηθοποιού

Η σικάτη κυρία της φωτογραφίας είναι 92 ετών ωστόσο...

Χαμογελαστή και με διαπεραστικό βλέμμα από παιδί η Ελληνίδα πρωταγωνίστρια

Το χαμόγελό της και το βλέμμα είναι ίδιο μέχρι...

Τι τρέχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την «πριγκίπισσα των αλλαντικών»;

Τι τρέχει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την 24χρονη...

Στα δύο κόπηκε η οικογένεια της θλιμμένης Νταϊάνα

Η μεγάλη απουσία του αδερφού της πριγκίπισσας Νταϊάνα ,...

Παντρεύτηκε ο πρώην σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου – Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο

Η Μελίνα Ασλανίδου υπήρξε ζευγάρι με τον κομμωτή, Βασίλη...

Από περιζήτητος εργένης και καρδιοκατακτητής του χθες «μεταμορφώθηκε» σε κλασικό «χαζομπαμπά»

Ο γνωστός ηθοποιός βγήκε απογευματινή βόλτα με την κορούλα...