«Ζωντανή» η ελπίδα

Συγκεντρώθηκαν τα 300.000 ευρώ που απαιτούνταν για τη νοσηλεία του 3,5 ετών Νέστορα στη Βοστόνη

Η ελπίδα χαμογελάει πλατιά στον μικρό Νέστορα από τη Θεσσαλονίκη, καθώς το ποσό των 300.000 ευρώ που χρειάζεται για να νοσηλευτεί στο εξωτερικό και να γίνει καλά συγκεντρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ.

Οι γονείς και οι συγγενείς τού μόλις τριάμισι ετών παιδιού δεν μπορούν να κρύψουν τη συγκίνηση και την απέραντη ευγνωμοσύνη τους απέναντι σε όσους συνέβαλαν σε αυτό.

Ο μικρούλης πάσχει από μια εξαιρετικά σπάνιας μορφής σύμπλοκη κυανωτική συγγενή καρδιοπάθεια (μονήρης κοιλία) και πρέπει να μεταφερθεί στη Βοστόνη, για να νοσηλευτεί σε ερευνητικό κέντρο εξειδικευμένο σε θέματα παιδικής καρδιοχειρουργικής. Το ποσό των 300.000 ευρώ που απαιτείται για τη νοσηλεία του συγκεντρώθηκε χάρη στην άμεση κινητοποίηση των πολιτών αλλά και δεκάδων επωνύμων, οι οποίοι συμμετείχαν οικειοθελώς στη διαδικτυακή εκστρατεία που έστησαν οι δικοί του άνθρωποι με τη συνδρομή των δασκάλων και φίλων της οικογένειας στην προσπάθεια συγκέντρωσης των χρημάτων.

Στο πλευρό του μικρού Νέστορα βρέθηκε και ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος είχε στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα απευθύνοντας έκκληση προκειμένου να μαζευτεί το ποσό. Η εγχείρηση έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του Ιουλίου, ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού έχει αναλάβει να βοηθήσει για τη μετάβαση της οικογένειας στην Αμερική.

«Ευχαριστώ» από τους γονείς

Οι γονείς του πιτσιρίκου εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους σε όσους συνέβαλαν με ένα διαδικτυακό μήνυμα: «Με μεγάλη συγκίνηση σας ενημερώνουμε ότι ΜΑΖΙ σας φτάσαμε στον στόχο μας! Το ποσό έχει συγκεντρωθεί. Θα σας παρακαλέσουμε όσοι κάνετε ενέργειες / δράσεις συγκέντρωσης χρημάτων να προχωρήσετε σε κατάθεση άμεσα, ώστε να ενημερωθούμε από τις τράπεζες για το τελικό ποσό που έχει μαζευτεί. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη χαρά μας! Από καρδιάς σάς ευχαριστούμε!»

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Εστία Επενδυτική: Ασφαλιστικά μέτρα για τον τρόπο που επελέγησαν τα Μ.Μ.Ε. της «λίστας Πέτσα»

Kαταθέσαμε σήμερα ασφαλιστικά μέτρα για τον τρόπο που επελέγησαν  τα Μ.Μ.Ε., ...

Πληρωμή φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ

Εύκολες, γρήγορες και ανέπαφες συναλλαγές μέχρι αργά το βράδυ Δύο ημέρες πριν...

Η καλλονή Στέλλα Καπεζάνου έγινε «πριγκίπισσα των γκαλερί»

Από τα πιο γνωστά και πετυχημένα μοντέλα της δεκαετίας του '90,...

Η επικοινωνία με τα παιδιά είναι το «κλειδί» για τη διαχείριση των νέων συνθηκών

Η επικοινωνία ανάμεσα στους γονείς και στα παιδιά, αποτελεί βασικό πυλώνα...

Via Miniatura: Το νέο ιταλικό καφέ στο Βύρωνα!

Ο Βύρωνας έχει εξελιχθεί τα τελευταία 2 χρόνια σε πόλο έλξης...