Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Νονοί της νύχτας με «αδυναμία» σε στρίπερ

Εξαρθρώθηκαν δύο από τις σκληρότερες σπείρες εκβιαστών, που δρούσαν σε στριπ κλαμπ και κέντρα διασκέδασης

Δύο από τις μεγαλύτερες συμμορίες νονών, που λυμαίνονταν τον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, «ξεδόντιασε» η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης που εκτυλίχθηκε χθες το πρωί, εισβάλλοντας σε δεκάδες σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. 

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Μεταξύ των 12 ατόμων που συνέλαβαν είναι και ο φερόμενος ως αρχηγός των δύο εγκληματικών οργανώσεων, το επώνυμο του οποίου θυμίζει πασίγνωστο παλιό ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου.

gwqergweΠρόκειται για δύο από τις σκληρότερες συμμορίες εκβιαστών, οι οποίες δρούσαν με υπόγειο τρόπο, «ξεζουμίζοντας» τους επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης που είχαν πέσει στα δίχτυα τους και απειλώντας τους να μην τους καταγγείλουν στις Αρχές. Μάλιστα, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο κάποιο από τα συλληφθέντα μέλη των συγκεκριμένων οργανώσεων να έχει πάρει μέρος σε συμβόλαιο θανάτου, με θύμα επίσης άνθρωπο της νύχτας.

Ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος είχε εξελιχθεί την τελευταία δεκαετία σε έναν από τους πλέον αθόρυβους αλλά αποτελεσματικούς νονούς της νύχτας. Ετσι, είχε καταφέρει να συνενώσει τις δύο εγκληματικές ομάδες και να απλώσει τα πλοκάμια τους σε ολόκληρη την Αττική, ενώ είχε επεκτείνει τις δραστηριότητές τους ακόμα και στο εμπόριο λευκής σαρκός. Γι’ αυτό, μεταξύ των δεκάδων υπόπτων που έχουν προσαχθεί, εκτός από τους συλληφθέντες, είναι και αρκετές γυναίκες από την ανατολική Ευρώπη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πάνοπλοι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών έχουν κατάσχει όπλα, χρήματα και ποσότητες ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και μήνες τους κατηγορουμένους και μάλιστα τους κινηματογραφούσαν την ώρα που πήγαιναν να εισπράξουν από τους ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων τον «κεφαλικό φόρο» που τους είχαν επιβάλει.

Τεράστια περιοχή

Η δραστηριότητα των δύο εγκληματικών οργανώσεων κάλυπτε μια τεράστια περιοχή, από τα βόρεια προάστια ως την παραλιακή, αλλά και το κέντρο της Αθήνας, παρέχοντας προστασία σε μερικά από τα πιο γνωστά κέντρα διασκέδασης και κλαμπ.

Μάλιστα, οι εκβιαστές είχαν καταφέρει με την… πειθώ της βίας να ελέγχουν μεγάλο μέρος από το «φιλέτο» των στριπτιζάδικων της Αθήνας αλλά και των μπαρ με call girls.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από την προστασία που είχαν επιβάλει οι εκβιαστές στους καταστηματάρχες, τους υποχρέωναν να «νοικιάζουν» (!) από τις δύο εγκληματικές οργανώσεις τις κοπέλες που δούλευαν στα μαγαζιά τους ως στριπτιζέζ ή έκαναν κονσομασιόν στους πελάτες! Μάλιστα, φέρεται ότι οι νονοί είχαν αναπτύξει ένα δαιδαλώδες κύκλωμα, το οποίο έφερνε κοπέλες από την ανατολική Ευρώπη και τις προωθούσε στα
καταστήματα που ήδη προστάτευαν.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...