Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Μόνο στην Espresso: Νέα υπόθεση Γιακουμάκη

BULLYING ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΝΕΑΡΩΝ ΚΑΤΑΓΕΛΛΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Μία εβδομάδα μετά την αυτοκτονία του 23χρονου φοιτητή Δημήτρη Καραγιάννη μέσα στο ΤΕΙ Μεσολογγίου και ενώ οι έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες που τον έκαναν να βάλει τέλος στη ζωή του παραμένουν στο σκοτάδι, η «Espresso» δέχτηκε σοβαρές καταγγελίες για bullying στο Τεχνολογικό Ιδρυμα σε βάρος φοιτητών, οι οποίες θυμίζουν την τραγική υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα!

Τις καταγγελίες, που κυκλοφορούν και στο facebook, επιβεβαίωσε και ένας γονέας που αναφέρθηκε σε μία παρέα φοιτητών οι οποίοι έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στους άλλους φοιτητές, ασκώντας τους ψυχολογική πίεση. Ομως το ίδιο φέρεται ότι κάνει και ένας καθηγητής που διδάσκει στο ΤΕΙ!

«Υπάρχει συγκεκριμένος καθηγητής που κόβει όλους τους φοιτητές. Ολοι μιλούν με τα χειρότερα λόγια γι’ αυτόν. Ασκεί ψυχολογική πίεση στα παιδιά και τους μιλάει με άσχημο τρόπο. Είναι λογικό να αυτοκτονεί κάποιος με αυτόν τον τρόπο μέσα στο ΤΕΙ;» αναρωτιέται ο γονέας, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της «Espresso».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εξάμηνο που μόλις τελείωσε δεκάδες φοιτητές πήγαν να δώσουν εξετάσεις στο μάθημα που δίδαξε μία καθηγήτρια, η οποία φεύγει με άδεια λόγω εγκυμοσύνης, για να μην πέσουν στα… χέρια του «νταή» καθηγητή, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει το συγκεκριμένο μάθημα από τον Σεπτέμβριο!

«Το γεγονός πως το παιδί αυτοκτόνησε μέσα στη σχολή σημαίνει πολλά. Ο Δημήτρης ήταν πιεσμένος. Τον είχαν πιέσει συγκεκριμένα άτομα και ένας καθηγητής. Το γεγονός πως δεν πήγε να δώσει τα μαθήματα της τελευταίας εξεταστικής προκαλεί πολλά ερωτήματα. Πώς θα αποδειχθούν όλα αυτά; Ο Δημήτρης δύσκολα μιλούσε γι’ αυτά τα θέματα» αναφέρει επιστήθιος φίλος του αδικοχαμένου φοιτητή, ο οποίος τον χαρακτήρισε ιδιαίτερα ευαίσθητο άνθρωπο.

Αν και όλοι δείχνουν να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στη σχολή, κανείς δεν μιλάει επίσημα, καθώς επικρατεί κλίμα φόβου. Κάποιοι έκαναν σχετικές αναρτήσεις στο facebook για περιστατικά κακής συμπεριφοράς απέναντι στον 23χρονο φοιτητή από μερίδα της σπουδαστικής κοινότητας, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες που έγιναν από τον γονέα. Η συγκεκριμένη παρέα, όπως πληροφορήθηκε η «Espresso», συμπεριφέρεται βάναυσα σε αρκετούς φοιτητές, κάνοντας δύσκολη την καθημερινότητά τους στο ΤΕΙ και όλοι προσπαθούν να τους αποφεύγουν.

Τσαμπουκάδες

«Υπάρχει μία ομάδα, μία παρέα φοιτητών που κάνουν τσαμπουκάδες και τρομοκρατούν τα παιδιά μας. Ολα αυτά σίγουρα επηρέασαν τον Δημήτρη. Πρέπει να γίνει έρευνα και να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Τι πρέπει να γίνει; Να υπάρξει κάποια δολοφονία πάλι; Ηδη έχουμε ένα θύμα, το οποίο έδωσε μόνο του τέλος στη ζωή του μέσα στη σχολή. Πρέπει να προβληματιστούν αυτοί που πρέπει…» καταλήγει ο γονέας.

f3

Ωστόσο, ο Διονύσης Καφούσιας, που είναι καθηγητής του ΤΕΙ Μεσολογγίου και πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, στο οποίο σπούδαζε ο άτυχος Δημήτρης, δήλωσε άγνοια για τις καταγγελίες.

«Εγώ κατέθεσα στην Αστυνομία. Οσοι γνωρίζουν να βγουν να μιλήσουν και να μιλήσουν με ονόματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...