Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Σκότωσαν στο ξύλο τουρίστα έξω από μπαρ!

Μπράβος και μπάρμαν τον χτυπούσαν αλύπητα με γροθιές και κλοτσιές

Εννέα χρόνια μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του 20χρονου Αυστραλού Ντουζόν Ζαμίτ από πέντε νταήδες που προκάλεσαν τον θάνατό του στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί από το Καλαμοπόδι στη Χώρα της Μυκόνου, άλλη μια δολοφονία τουρίστα στον Λαγανά Ζακύνθου συγκλονίζει την κοινή γνώμη και δυσφημεί τη χώρα στο εξωτερικό. 

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ο 22χρονος Αμερικανός τουρίστας Μπάκαρι Χέντερσον από το Τέξας βρήκε μαρτυρικό θάνατο λίγα μέτρα μακριά από το μπαρ όπου διασκέδαζε με την παρέα του, από μια ομάδα εξαγριωμένων αντρών.

Ολα έγιναν λίγα λεπτά μετά τις 3.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε πολυσύχναστο μπαρ του δημοφιλούς θερέτρου, όταν για άγνωστο λόγο η παρέα του άτυχου νεαρού πιάστηκε στα χέρια με μια παρέα Σέρβων που διασκέδαζε στο ίδιο μπαρ. Οι νεαροί είχαν καταναλώσει αρκετό αλκοόλ κι έτσι τα αίματα άναψαν και τα πράγματα πήραν απρόβλεπτη τροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συμπλοκή πήραν μέρος και ο 34χρονος Ελληνας μπάρμαν Γ. Σ. και ο μπράβος του καταστήματος, ένας 32χρονος Βρετανός υπήκοος σερβικής καταγωγής, οι οποίοι συνελήφθησαν. Στο μπαρ επικράτησε πανικός αφού τα χτυπήματα άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο και κάποια στιγμή βγήκαν ακόμα και μαχαίρια. Ενδεικτικό του τρόμου που βίωσε ο Αμερικανός τουρίστας είναι ότι άφησε τα πράγματά του στο μπαρ για να τρέξει όσο πιο γρήγορα μπορούσε βγαίνοντας στον δρόμο. Ομως, τουλάχιστον τρία άτομα κυνήγησαν τον άτυχο νεαρό που έτρεχε απελπισμένα, γιατί είδε το μίσος στο βλέμμα των διωκτών του. Περίπου 20 μέτρα παρακάτω, τον έπιασαν και του προκάλεσαν μαρτυρικό θάνατο χτυπώντας τον αλύπητα με γροθιές και κλοτσιές σε όλο του το σώμα και κυρίως στο κεφάλι, με αποτέλεσμα σε ελάχιστα λεπτά να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν αμέσως στο σημείο. Ωστόσο, δυστυχώς ήταν πολύ αργά για τον άτυχο τουρίστα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε γρήγορα σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και απέδωσαν τον θάνατό του σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή επτά ατόμων, ωστόσο, δεν υπήρξε ομολογία. Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες, οι οποίες υπάρχουν περιμετρικά του μπαρ, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν τα δύο άτομα, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή ακόμα ενός 23χρονου μπάρμαν στον θανατηφόρο ξυλοδαρμό.

fqwfaΗ δολοφονία του Ντουζόν στη Μύκονο

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι καβγάδες σε μπαρ των ελληνικών νησιών έχουν θύματα τουρίστες. Συγκλονιστικές είναι οι υποθέσεις της άγριας δολοφονίας του Ντουζόν Ζαμίτ στη Μύκονο, κατά τον άγριο ξυλοδαρμό του στις 28 Ιουλίου του 2008, αλλά και το ανελέητο ξύλο στον 31χρονο (τότε) Κύπριο τουρίστα Βαγγέλη Πέππο, ο οποίος βρίσκεται ακόμη σε άγρυπνο κώμα, πάλι στο νησί των ανέμων, τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η δολοφονία του 20χρονου Ντουζόν είχε συγκλονίσει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο, αφού η είδηση είχε κάνει τον γύρο του πλανήτη. Ο άτυχος Αυστραλός (η καρδιά του οποίου μεταμοσχεύτηκε στον δημοσιογράφο Κώστα Γρίμπιλα) έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος από τα σφοδρά χτυπήματα του πορτιέρη Μάριου – Σωσίπατρου Αντωνόπουλου. Ο δράστης, μαζί με τρεις υπαλλήλους (ένας εκ των οποίων ανήλικος) και τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου στη Μύκονο, επιτέθηκε σε μια παρέα αλλοδαπών που διασκέδαζαν. Χρησιμοποιώντας ένα πτυσσόμενο μεταλλικό ρόπαλο που έφερε παράνομα, ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον νεαρό Αυστραλό, χτυπώντας τον στο κεφάλι έξω από το κλαμπ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...