Εφοριακός άφησε 20 άτομα στην ουρά και έλυνε σταυρόλεξο

❱❱ Ηράκλειο Κρήτης: Aφησε 20 άτομα να περιμένουν στην ουρά και έλυνε σταυρόλεξο

❱❱ Ηράκλειο Κρήτης: Aφησε 20 άτομα να περιμένουν στην ουρά και έλυνε σταυρόλεξο

Αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο! Σε μια τυπική εργάσιμη ημέρα στο Μητρώο Εφορίας Ηρακλείου Κρήτης, όπου καθημερινά συσσωρεύονται δεκάδες πολίτες για να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητές τους και ενώ η ζέστη και το άγχος είχαν «γονατίσει» περισσότερα από 20 άτομα που περίμεναν να εξυπηρετηθούν, ένας εφοριακός (για κλάματα) φαίνεται ότι είχε πιο… ενδιαφέρουσες ασχολίες!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε πολίτης, έλυνε ατάραχος… σταυρόλεξο αφήνοντας τον κόσμο να περιμένει!

Οταν κάποιος αντιλήφθηκε με τι ήταν «απασχολημένος», δεν δίστασε να τον βγάλει φωτογραφία επί το έργο, για του λόγου το αληθές…

Ο πρωταγωνιστής εφοριακός είχε βρει τον τρόπο να αποφεύγει τις ερωτήσεις και το άγχος της εξυπηρέτησης των συναλλασσομένων, καθώς το σταυρόλεξο που είχε μπροστά του απαιτούσε μόνο λίγη σκέψη και συγκέντρωση!
«Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το Μητρώο Εφορίας Ηρακλείου πριν από λίγες ημέρες, στις 10 το πρωί. Εξω από το γραφείο περιμένει μια ουρά 20 ατόμων να εξυπηρετηθεί. Στα γραφεία βρίσκονται τρεις υπάλληλοι.

Οι δύο κυρίες εξυπηρετούν κόσμο. Ο τρίτος υπάλληλος της παρέας λύνει σταυρόλεξο. Δηλαδή εκείνη τη στιγμή εργάζονταν δύο στους τρεις υπαλλήλους. Τον τρίτο βέβαια, που έλυνε σταυρόλεξο, δεν τον διέκοψε κανείς. Τον άφησαν να λύσει το σταυρόλεξο με την ησυχία του απαθανατίζοντας απλά τη στιγμή για να βγάλει ο καθένας από εμάς τα συμπεράσματά του» αναφέρεται στην καταγγελία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ