Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 21 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις...

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανατριχίλα με τον «δράκο» των ασανσέρ

«Επιτέθηκα σε περισσότερες από 60 γυναίκες» ομολόγησε κυνικά ο 29χρονος που συνελήφθη

«Επιτέθηκα σε περισσότερες από 60 γυναίκες» ομολόγησε κυνικά ο 29χρονος που συνελήφθη

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Τέλος στους εφιάλτες ανήλικων κοριτσιών αλλά και ενήλικων γυναικών, που βίωσαν τον απόλυτο τρόμο στα χέρια του «δράκου» των ασανσέρ, έβαλε η σύλληψη του αδίστακτου σάτυρου, ο οποίος δρούσε επί δύο ολόκληρα χρόνια στον Πειραιά.

Ο 29χρονος Χρήστος Καστρίτσης συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη και ομολόγησε πως ασέλγησε σε περισσότερα από 60 (!) θύματά του μέσα σε ασανσέρ σπιτιών αλλά και στον δρόμο!
Τελευταίο θύμα του ήταν ένα 14χρονο κοριτσάκι το οποίο, όπως κατήγγειλαν στην Ασφάλεια οι γονείς του, φέρεται ότι ακολούθησε την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία όπου διαμένει. Ο «δράκος» δεν δίστασε να μπει μαζί με το ανήλικο κορίτσι στο ασανσέρ και να το χουφτώσει σε διάφορα σημεία του σώματός του, ευτυχώς χωρίς να προσπαθήσει να το βιάσει!

Ταυτοποίηση

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν έπειτα από πολύμηνες έρευνες τον 29χρονο, που ακολουθούσε πεζός ή με τη μοτοσικλέτα του τα θύματά του και, όταν έφταναν στα σπίτια τους, έμπαινε μαζί τους για να τους επιτεθεί! Ο σάτυρος εντοπίστηκε στην περιοχή του Πειραιά, αναγνωρίστηκε από τα χαρακτηριστικά ρούχα που φορούσε όταν εξαπέλυε τις επιθέσεις του και συνελήφθη. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν δύο αεροβόλα όπλα, μία βαλλίστρα, ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» και η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε στη δράση του.

Ο Χρήστος Καστρίτσης, που είναι γόνος εύπορης οικογένειας του Πειραιά και διατηρεί κατάστημα επιπλοποιίας μαζί με τον αδελφό του, παραδέχθηκε όλες τις επιθέσεις που του αποδίδονταν στην προανακριτική απολογία που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.
«Δεν ξέρω τι με έπιανε και τις έκανα. Ξαφνικά θόλωνα, όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα, την έβλεπα σεξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα, ίσως πάνω από δύο χρόνια. Πιστεύω ότι έχω επιτεθεί σε πάνω από 50-60 νεαρές γυναίκες! Ολες αυτές οι επιθέσεις έχουν γίνει σε διάφορες περιοχές του Πειραιά, όχι στην περιοχή της Καλλιθέας» κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Ο «δράκος» των ασανσέρ ισχυρίστηκε ακόμη πως η επίθεση που έκανε στις 3 το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στα Βοτσαλάκια της Καστέλας ήταν η τελευταία.

«Είχα επιθετική συμπεριφορά και αισθανόμουν έντονη σεξουαλική επιθυμία. Ποτέ, όμως, δεν έχω βιάσει.2 354 Εκανα επιθέσεις τέτοιου είδους σε γυναίκες σε διάφορες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας, τον Καρέα και στο Κουκάκι. Οι γονείς μου με είχαν πάει σε κάποιο ψυχίατρο στο Κουκάκι.

Αφού είδα ότι είχα ηρεμήσει, σταμάτησα να πηγαίνω σε αυτόν και διέκοψα την αγωγή. Σε αυτό συνετέλεσαν και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζα και το γεγονός πως κάθε επίσκεψη κόστιζε 70 ευρώ. Την τελευταία διετία, όμως, το πρόβλημα επανήλθε» πρόσθεσε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν και ζήτησε συγγνώμη από τις κοπέλες στις οποίες ασέλγησε για την αναστάτωση και τον φόβο που προκάλεσε!

Μετά τη δίωξη που του άσκησε ο εισαγγελέας για απόπειρα βιασμού κατά συρροή, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, έργω εξύβριση και παράνομη οπλοκατοχή, ο 29χρονος απολογήθηκε χθες το μεσημέρι στον ανακριτή και υποστήριξε πως πάσχει από ψυχωτική διαταραχή.
Μετά τη δίωρη απολογία του, διατάχθηκε η προσωρινή κράτησή του ώσπου να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, την οποία ζήτησε ο συνήγορός του Αγγελος Ηλιόπουλος.

Ανατριχίλα από τις περιγραφές των θυμάτων

Πέντε κοπέλες περιέγραψαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη φρίκη που έζησαν κατά τις επιθέσεις του δράστη και δύο από αυτές τον έχουν αναγνωρίσει, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso». Η ανήλικη που δέχτηκε επίθεση στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της κατέθεσε ότι προσπάθησε να τη φιλήσει με τη βία. Ιδιαίτερα σοκαριστική είναι η κατάθεση μιας άλλης ανήλικης: «Με τραβούσε από τα μαλλιά και με έσερνε στο πεζοδρόμιο!» περιέγραψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Ιούνιο ο δράστης έχασε τον πατέρα του και από τότε κατέρρευσε ψυχολογικά. Ο συνήγορος υπεράσπισής του Αγγελος Ηλιόπουλος δήλωσε πως για την ορθή απονομή δικαιοσύνης απαιτείται ψυχιατρική εξέτασή του.

«Ο πελάτης μου υποστηρίζει πως δεν είχε πρόθεση για βιασμό. Πράγματι, έγιναν τα περιστατικά που έχουν καταθέσει οι πέντε κοπέλες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είχε διακόψει τα φάρμακα που έπαιρνε λόγω ψυχιατρικής ασθένειας» είπε στην «Espresso» και πρόσθεσε ότι για την ποιότητα της γνωστής οικογένειας του δράστη αναμένεται να καταθέσει στον ανακριτή Πειραιά στέλεχος του Συμβουλίου της Επικρατείας.


offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...