Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

«Μη σκοτώνεις τη μαμά»

Οι στιγμές φρίκης που έζησαν τα ανήλικα παιδιά της 35χρονης που είδαν την ερωμένη του πατέρα τους να μαχαιρώνει τη μητέρα τους

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησε το ακροατήριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο την περιγραφή των στιγμών φρίκης που έζησαν τα ανήλικα παιδιά της 35χρονης Θεοδώρας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο πέρυσι το καλοκαίρι στο Κορωπί, όταν δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από την ερωμένη του εν διαστάσει συζύγου της.

«Μη σκοτώνεις τη μαμά μας» φώναζαν στην αποκαλούμενη «φόνισσα του Κορωπίου» τα δύο αγοράκια -τότε ηλικίας 11 και 13 ετών- το μοιραίο μεσημέρι του περσινού Αυγούστου, όπως μετέφερε η αδελφή του θύματος Ελλη Πασπαλά. Ομως η 26χρονη (τότε) μαινάδα Νικολέτα Παπαϊωάννου μαχαίρωσε πέντε φορές στην ωμοπλάτη την εν διαστάσει σύζυγο του αγαπημένου της.

«Τα αγόρια εκείνη την ώρα έτρωγαν σουβλάκια και η αδελφή μου πότιζε όταν, όπως μου είπαν, την άκουσαν να φωνάζει “φύγε από το σπίτι μου, βοήθεια”. Τα παιδιά έτρεξαν και είδαν την κατηγορουμένη να χτυπά με το μαχαίρι τη μητέρα τους. Την είχε πιάσει από τα μαλλιά για να βάλει το μαχαίρι στον λαιμό της. “Μη σκοτώνεις τη μαμά μου” φώναξε ο μικρός και η 27χρονη απάντησε “είναι εμπόδιο”, όπως μου περιέγραψε το παιδί! Επεσαν πάνω της τα παιδιά, αλλά ήταν τέτοια η μανία της, που ξαναχτύπησε την αδελφή μου. Τα παιδιά προσπαθούσαν να της πάρουν το μαχαίρι από τα χέρια. Τελικά, ο μικρός κατάφερε να της πάρει το μαχαίρι και να το πετάξει στο διπλανό οικόπεδο» κατέθεσε.

Η αδελφή

Η μάρτυρας, που πλέον έχει και την επιμέλεια των δύο ανήλικων αγοριών, περιέγραψε τη σημερινή κατάστασή τους: «Ο μικρός βλέπει εφιάλτες και ξυπνάει φωνάζοντας “μη σκοτώνεις τη μαμά μου”! Εχει πάθει άρνηση και νομίζει ότι η μαμά του θα επιστρέψει. Εχουν μείνει χωρίς μάνα και πατέρα… Η ερωμένη σκότωσε τη σύζυγο. Αυτά ούτε στις αμερικανικές ταινίες δεν συμβαίνουν».

fqwef

Πέτρα του σκανδάλου αποτέλεσε για τις δύο γυναίκες ο 41χρονος, ο οποίος εξόργισε τους παράγοντες της δίκης χθες, όταν κατέθεσε στο δικαστήριο. Απευθυνόμενος στον ενικό στην έδρα, αναφερόταν στα περιστατικά σαν μην τον αφορούν, με αποτέλεσμα η πρόεδρος να του συστήσει στον ενικό: «Σταμάτα να μιλάς έτσι, γιατί θα αλλάξει και το δικαστήριο στάση απέναντί σου».

Ο 41χρονος δεν πτοήθηκε και εξακολούθησε την ίδια συμπεριφορά, ενώ οι εναλλαγές σε όσα κατέθετε οδήγησαν την εισαγγελέα να επιφυλαχθεί να αποφανθεί στην πορεία αν θα ζητήσει την κράτησή του για ψευδορκία! «Πολλές φορές είχαν βριστεί μεταξύ τους αυτές οι δύο…» είπε ψυχρά ο 41χρονος και περιέγραψε ότι η 27χρονη κατηγορούμενη ερωμένη του τού είχε ρίξει στο σώμα καυτό λάδι!

Για τη μοιραία ημέρα ανέφερε: «Εκείνη την ημέρα δεν είχαμε τσακωθεί με την κατηγορουμένη. Ακουσα φωνές από τον μεγάλο μου γιο. Ετρεξα στο σπίτι, δεν ήξερα ότι υπήρχε μαχαίρι, νόμιζα ότι είχε πέσει απλώς ξύλο. Εδωσα δυο σκαμπίλια στη Νικολέτα και της είπα “φύγε”. Τα έκανα σκ… τελείως»! Συγκλονιστικές ήταν οι καταθέσεις των γιατρών του Κέντρου Υγείας, όπου μεταφέρθηκε η άτυχη 35χρονη. «Ηταν ήδη νεκρή όταν ήρθε στο Κέντρο Υγείας. Ο,τι κάναμε το κάναμε περισσότερο για μας. Ο γιος της γυναίκας μού έλεγε “σε παρακαλώ, κάνε ό,τι μπορείς να σώσεις τη μαμά μου”» περιέγραψε ο γιατρός. Η δίκη συνεχίζεται σήμερα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...