ο Μπουτάρης και η παρέα του έκαναν «κατάληψη» σε οδηγό όδευσης τυφλών

Θύελλα αντιδράσεων σήκωσε στα κοινωνικά δίκτυα η φωτογραφία με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Θύελλα αντιδράσεων σήκωσε στα κοινωνικά δίκτυα η φωτογραφία με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να απολαμβάνει χαλαρά τον καφέ του και άτομα της παρέας του να κάνουν «κατάληψη» στον οδηγό όδευσης τυφλών στα πεζοδρόμια.

Τη φωτογραφία δημοσιοποίησε στο facebook ο αρχιτέκτονας Πρόδρομος Νικηφορίδης (μικρή φωτό) με το εξής σχόλιο: «Ο δήμαρχος με την παρέα του χαλλλλαρά ανταλλάσσουν απόψεις, με τις πολυθρόνες πάνω στον οδηγό τυφλών. Το καλό παράδειγμα».

Τη φωτογραφία ανέβασαν και η Ενωση για τα Δικαιώματα των Πεζών καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος των «Εντάξει» Σωκράτης Δημητριάδης με το σχόλιο: «Ο δήμαρχος έπρεπε να ζητήσει να απελευθερωθεί ο διάδρομος για τους μη έχοντες όραση. Αυτό κάνει όμως ο πρώτος πολίτης της πόλης». Μόλις στις 14 Ιουλίου, κατά την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και της Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος έλεγε: «Η φιλοδοξία μας είναι να γίνει η πόλη πρότυπο ελεύθερης ζωής για τα άτομα με αναπηρία. Αυτό δεν είναι εύκολο, δεν είναι όμως και φιλανθρωπία»!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ