Κινέζα ήρθε στην Ελλάδα και έγινε εξπέρ στο μπουζούκι

Είχε ήδη μάθει γρήγορα τη γλώσσα, είχε ερωτευτεί την Ελλάδα, τις ομορφιές της και τους ανθρώπους της και επέλεξε να αλλάξει το όνομά της για να τους διευκολύνει.

Οταν ξεκίνησε να έρθει στην Ελλάδα για σπουδές πάνω στον ελληνικό πολιτισμό και τη γλώσσα, η 20χρονη Γουάν Σανγκ Σανγκ από την επαρχία Τζινάν κοντά στο Πεκίνο δεν φανταζόταν ότι, δύο χρόνια μετά, όλοι θα τη γνώριζαν ως… Ελένη Ηλιάννα Παππά και ότι στον ελεύθερο χρόνο της θα σιγοτραγουδούσε το «Σαν θυμηθείς το όνειρό μου» παίζοντας καταπληκτικό μπουζούκι! Η νεαρή από την Κίνα μαγεύτηκε από τον ήχο του μπουζουκιού σε κάποια εκδρομή στη Ζάκυνθο. Είχε ήδη μάθει γρήγορα τη γλώσσα, είχε ερωτευτεί την Ελλάδα, τις ομορφιές της και τους ανθρώπους της και επέλεξε να αλλάξει το όνομά της για να τους διευκολύνει.

«Το όνομα Ελένη είναι πολύ δημοφιλές στην Ελλάδα, το Ηλιάννα θυμίζει τον ήλιο και “κουβαλά” λάμψη, και το Παππά το επέλεξα για να έχω ένα επίθετο!» ανέφερε σε δηλώσεις της.

Η Γουάν Σανγκ Σανγκ βρίσκεται στη χώρα μας στο πλαίσιο ενός προγράμματος συνεργασίας των Πανεπιστημίων Πεκίνου και Ιωαννίνων και διαπιστώνει ότι οι δύο λαοί μοιάζουν σε πολλά.

«Και οι δύο δίνουν μεγάλη σημασία στην οικογένεια. Οι Ελληνες, μέσα στην κρίση, δεν άφησαν τα παιδιά τους, τα στηρίζουν. Και οι Κινέζοι κάνουν το ίδιο, στηρίζουν τα παιδιά τους. Ακόμη ένα κοινό είναι ο σεβασμός για τους μεγαλύτερους και τους ηλικιωμένους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.