Ιερά Σύνοδος κατά του «πατρός Κλεομένη»

Εντονες αντιδράσεις προκαλεί η επανεμφάνιση του ρασοφόρου που αυτοαποκαλείται «πατήρ Κλεομένης», ο οποίος επεκτείνει τη δράση του και εκτός Αττικής.

Εντονες αντιδράσεις προκαλεί η επανεμφάνιση του ρασοφόρου που αυτοαποκαλείται «πατήρ Κλεομένης», ο οποίος επεκτείνει τη δράση του και εκτός Αττικής. Μετά την καταστροφή του αγάλματος «Κρίση» στο Ελληνικό, ο ρασοφόρος βανδάλισε το μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Λάρισα, φτύνοντας πάνω του, πετώντας του αβγά και εκτοξεύοντας κατάρες!

Μάλιστα, όλα αυτά έχουν αποτυπωθεί σε οπτικό υλικό, καθώς ο ιερόσυλος έχει τη βοήθεια ενός συνεργού του, που βιντεοσκοπεί τις ποινικά κολάσιμες πράξεις του και τις αναρτά στο YouTube! Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος κάλεσε τις αρμόδιες Αρχές να προβούν στην άμεση σύλληψη του δράστη και την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη.

Τις πράξεις του ρασοφόρου αποδοκίμασε και η Ιερά Σύνοδος, τονίζοντας ότι το πρόσωπο αυτό δεν είναι ούτε μοναχός ούτε κληρικός της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος, ενώ καλεί τον λαό να είναι γενικότερα επιφυλακτικός απέναντι σε ανάλογες περιπτώσεις ρασοφόρων, οι οποίοι εμφανίζονται ως δήθεν μοναχοί ή ως κληρικοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ