Μπαλόνι οργασμού

Το όργανο, που προοριζόταν για επιστημονική έρευνα, προσφέρεί εγγυημένη ηδονή στις γυναίκες!

Προοριζόταν για εργαλείο εργαστηριακής έρευνας, αλλά τελικά κατέληξε όργανο για εξασφαλισμένη γυναικεία σεξουαλική ηδονή.

Ο παράγων πρόκλησης κολπικής πίεσης, όπως ήταν το επιστημονικό όνομά του, που προδίδει και την όχι και τόσο ευχάριστη αποστολή για την οποία τον προόριζαν οι ερευνητές, αντί να προκαλεί πόνο, διαπιστώθηκε ότι προκαλεί αυξημένη σεξουαλική διέγερση.

Το όργανο αυτό, που θα χρησιμοποιούνταν στο πλαίσιο μελέτης για τα αίτια του πόνου κατά τη διάρκεια του σεξ, λειτουργεί αποκλειστικά με τηλεχειρισμό που δίνει την εντολή να γεμίζει με νερό όταν εισέρχεται στον κόλπο.

Σε μια μικρής κλίμακας μελέτης που έγινε από ομάδα του πανεπιστημίου του Μάαστριχτ σε 42 γυναίκες, οι ειδικοί ήρθαν αντιμέτωποι με μια κάθε άλλο παρά αναμενόμενη επίδραση αυτού του γκάτζετ. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες που παρακολούθησαν πορνό αλλά και μη σεξουαλικής φύσης σκηνές από ταινίες όπως… ο «Φόρεστ Γκαμπ», δεν είχαν βιώσει στο παρελθόν δυσκολίες κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Κατά τη διάρκεια των «θεαμάτων» τοποθέτησαν τον επαγωγέα στον κόλπο τους και από άλλο δωμάτιο οι ερευνητές έδιναν την εντολή φουσκώματός του, έχοντας ωστόσο εκχωρήσει την επιλογή στις γυναίκες να επιλέγουν τα όρια της πίεσης που τους προκαλούσε. Διαπίστωσαν, λοιπόν, ότι οι γυναίκες που είχαν δει πορνό άφηναν το μπαλόνι να φουσκώσει πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες. Επίσης, κατέγραψαν ότι αυτές που έβλεπαν πορνό και χρησιμοποιούσαν το βοήθημα δήλωσαν υψηλότερα επίπεδα διέγερσης. «Η άσκηση πίεσης στον κόλπο μπορεί να αυξάνει τα επίπεδα της υποκειμενικής σεξουαλικής διέγερσης κατά τη διάρκεια σεξουαλικά διεγερτικών οπτικών ερεθισμάτων, πράγμα που μπορεί να υποδηλώνει ότι αυτή η πίεση μπορεί να ενεργοποιεί τη διέγερση σε σεξουαλικά υγιείς γυναίκες» σχολιάζουν σχετικά οι ερευνητές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ράβεται για τις χαρές του αδελφού της

«Μοδίστρες και κομμώτριες», που λέει και το τραγουδάκι, «θα 'ρθουν να...

Εργοδότης αποζημιωνει υπάλληλο του λόγω εργασιακού στρες!

Ο εργοδότης έχει την ευθύνη να διασφαλίζει την ψυχική υγεία των...

Κανένα πρόβλημα υγείας για τα 12 μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου «Mein Schiff 6»!

Σε μεγαλοπρεπές φιάσκο κατέληξε ο συναγερμός που σήμανε τη Δευτέρα στις...

Κρουαζιερόπλοιο με δώδεκα κρούσματα σε μέλη του πληρώματος

Σε αγωνιώδη περιπέτεια εξελίσσεται μια ειδυλλιακή κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, αφού...