Λεμπιδάκης: Εναν μήνα χωρίς σημάδι ζωής

Σε δραματική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη, έπειτα από σχεδόν τέσσερις μήνες αναμονής και αγωνίας από την απαγωγή του.

Σε δραματική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη, έπειτα από σχεδόν τέσσερις μήνες αναμονής και αγωνίας από την απαγωγή του. Η τελευταία απόδειξη ζωής του επιχειρηματία που έστειλαν οι απαγωγείς προς την οικογένειά του ήταν στα τέλη Ιουνίου μέσω ενός ηχογραφημένου μηνύματος, στο οποίο ακουγόταν να μιλά για ένα θέμα δελτίου ειδήσεων της προηγούμενης ημέρας.

Εκτοτε επικρατεί μια περίεργη «σιγή ασυρμάτου» και εδώ και έναν μήνα η οικογένεια δεν έχει λάβει άλλο σημάδι ζωής. Δεν γνωρίζει αν ο άνθρωπός της είναι ακόμη ζωντανός. Οι απαγωγείς στις μετέπειτα επικοινωνίες που είχαν με την οικογένεια ήταν ιδιαίτερα φειδωλοί. Εστειλαν μόνο δύο μηνύματα, τα οποία ήταν σχεδόν μονολεκτικά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το περιεχόμενο και των δύο μηνυμάτων ήταν δύο λέξεις, «Τα έχετε;», εννοώντας εάν οι συγγενείς του γνωστού επιχειρηματία έχουν συγκεντρώσει το ποσό «μαμούθ» των 50.000.000 ή 70.000.000 ευρώ που ζητούν. Η απάντηση της οικογενείας και στα δυο μηνύματα ήταν αρνητική, καθώς δεν μπορούν να συγκεντρώσουν σε μετρητά το ποσό που απαιτούν οι απαγωγείς. Οι συγγενείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη απαντούν ότι μπορούν να τους δώσουν ένα πόσο γύρω στα 10.000.000 ευρώ. Αλλωστε, όπως είναι γνωστό, ναι μεν η οικογένεια διαθέτει οικονομική επιφάνεια, πλην όμως αυτή είναι επενδεδυμένη σε ακίνητα, επιχειρήσεις και τίτλους.

Κατά συνέπεια η άμεση ρευστότητα περιορίζεται στα 10.000.000 ευρώ, όμως οι απαγωγείς κρατούν άκαμπτη στάση εμμένοντας στην αρχική απαίτηση των 50.000.000 ή 70.000.000 ευρώ.

Θεοδόσης Π. Πάνου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Άλλες δύο γυναίκες έχουν μηνύσει τον ανώμαλο γυναικολόγο της Ρόδου

Τελειωμό δεν έχουν οι μηνύσεις εις βάρος του σεξομανούς γυναικολόγου της...

Ο Ηλίας Ψινάκης δεν «κάηκε» για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι! Ελεύθερος με εγγύηση 20.000 €

Ελεύθερος με εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ αφέθηκε ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα...

Πίσω από τη βόμβα στον ΣΕΒ ο «βοηθός» του Παλαιοκώστα!

Ιαχές θριάμβου πρέπει να έβγαλαν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής που «ξεψάχνιζαν»...

Ο Έλληνας Τζορτζ Γιανκόπουλος θα μας σώσει από τον κορονοϊό

«Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις έναν Ελληνα» λέει μια...

Δικαστής σχόλασε γάμο λόγω ανικανότητας στον… έρωτα

Τον γάμο θρησκευόμενου ζευγαριού ακύρωσε δικαστήριο του Καναδά λόγω της ανικανότητας...

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ράβεται για τις χαρές του αδελφού της

«Μοδίστρες και κομμώτριες», που λέει και το τραγουδάκι, «θα 'ρθουν να...