Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Στη φυλακή οι γονείς-τέρατα

Σε σταθερή κατάσταση το μόλις εξίμισι μηνών κοριτσάκι τους, που νοσηλεύεται στην Πάτρα με κατάγματα και σοβαρά εγκαύματα

Από την
Εύα Παπαδάτου

Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν οι γονείς-τέρατα από την Πάτρα που βασάνιζαν αλύπητα το μόλις εξίμισι μηνών κοριτσάκι τους, προκαλώντας του κατάγματα και σοβαρά εγκαύματα!

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας τους στον ανακριτή (από τις 10.00 το πρωί έως τις 16.00) τόσο η 27χρονη μητέρα όσο και ο 19χρονος πατέρας αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους βαραίνουν, δηλώνοντας αυτή τη φορά πως τους μώλωπες και τα καψίματα στο βρέφος τα προκάλεσε τρίτο άτομο!

Απόφαση

Οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή, οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή τους. Εξω από το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας απειλήθηκαν επεισόδια, καθώς είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του νεαρού πατέρα, οι οποίοι μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης για την προφυλάκιση άρχισαν να φωνάζουν υπέρ της αθωότητας του κατηγορουμένου. Στη συνέχεια οι συγγενείς κατευθύνθηκαν έξω από το Τμήμα Μεταγωγών, όπου κρατούνταν οι δύο κατηγορούμενοι για να μεταφερθούν στη φυλακή.

Στο μεταξύ, το μωράκι νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας σε σταθερή κατάσταση. Το άτυχο βρέφος, όπως έγραψε χθες η «Espresso», υπέστη άγρια κακοποίηση σχεδόν από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε το φως της ημέρας. Η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τζιόλα που εξέτασε το κοριτσάκι ανέφερε συγκλονισμένη ότι τα βασανιστήρια στο κορμάκι και το προσωπάκι του τού είχαν προκαλέσει παραμόρφωση: «Εχει τρία κατάγματα στα ποδαράκια του, εκχυμώσεις παλιές και νέες σε όλο το σώμα και δύο εγκαύματα στο πρόσωπο, ενώ το ένα πόδι μοιάζει για μόλις τριών μηνών. Εχει δηλαδή υπολειπόμενη ανάπτυξη, κάτι που σημαίνει ότι δεν τρεφόταν σωστά».

Μέχρι πρότινος το ζευγάρι ισχυριζόταν πως τα σοβαρά τραύματα που φέρει στο σώμα του το βρέφος -μώλωπες, εκχυμώσεις, καψίματα- τα προκάλεσε ο μεγαλύτερος γιος του, ηλικίας 2 ετών, επειδή ζήλευε!

Η 27χρονη έχει άλλα τρία, μεγαλύτερα παιδιά, που τα έχει αποκτήσει με άλλον άντρα και τα οποία φιλοξενούνται σε ίδρυμα, αφού της έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...