Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Αφίσα-έκπληξη για τον Σόιμπλε

Ο Δημήτρης Κολλάτος ετοιμάζει καυτή υποδοχή στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών γεμίζοντας την Αθήνα με εικόνες της Μέρκελ σε ρόλο Ες Ες

Υποδοχή στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με μια νέα αφίσα, στην οποία αποκαλεί τους Γερμανούς «μπαταξήδες» και «απατεώνες», ετοιμάζει ο γνωστός για τα αντιγερμανικά του αισθήματα Δημήτρης Κολλάτος και είναι έτοιμος να γεμίσει με αυτήν όλη την Αθήνα! Ο γνωστός σκηνοθέτης δηλώνει αποφασισμένος να κολλήσει την αφίσα στην πρόσοψη του σπιτιού του επί της οδού Λουκιανού, ακριβώς απέναντι από τη γερμανική πρεσβεία την οποία αναμένεται να επισκεφτεί ο κ. Σόιμπλε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα. Μιλώντας στην «Espresso» απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να εκτυπώσουν την αφίσα και να γεμίσουν τους δρόμους και τις βιτρίνες των καταστημάτων. Η αφίσα αποτελεί μια σύνθεση εικόνων που απεικονίζουν σκελετωμένα παιδιά από την περίοδο της Κατοχής, ράβδους χρυσού και την Ανγκελα Μέρκελ με πολεμικό κράνος σε ρόλο στρατιώτη των Ες Ες!

«Κανονικά θα έπρεπε να υποδεχτούμε τον Σόιμπλε με ντομάτες, πατάτες και αβγά!» αναφέρει ο Δημήτρης Κολλάτος και τονίζει: «Στη νέα αφίσα αποκαλώ τους Γερμανούς “απατεώνες” και “μπαταξήδες”. Αυτή είναι η άποψή μου και δεν μπορεί κανείς να μου την αλλάξει. Την προηγούμενη φορά που κρέμασα τα πανό με τη Μέρκελ και τον Χίτλερ με συνέλαβαν, αλλά το δικαστήριο με αθώωσε και η Αστυνομία αναγκάστηκε να μου επιστρέψει τα κατασχεθέντα. Δεν φοβάμαι να εκφράζω ανοιχτά τις απόψεις μου και δεν θα σταματήσω να φωνάζω πως οι Γερμανοί είναι αυτοί που μας χρωστάνε. Εμείς δεν τους χρωστάμε δεκάρα!» Σύμφωνα με τον κ. Κολλάτο, καθημερινά δεκάδες Γερμανοί τουρίστες επισκέπτονται το κτίριο της πρεσβείας τους και φυσικά αντικρίζουν τα πανό που έχει αναρτήσει στα παράθυρα του σπιτιού του.

«Οι περισσότεροι ενοχλούνται και τραβάνε φωτογραφίες για να τις δείξουν στη χώρα τους. Δεν είναι δυνατόν να μας κλέβουν τη ζωή και εμείς να παρακολουθούμε τα γεγονότα από τον καναπέ του σπιτιού μας. Ηρθε η ώρα να θυμώσουμε! Είμαστε μάρτυρες μιας σύγχρονης γενοκτονίας σε βάρος των Ελλήνων. Τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό, οι νέοι έχουν πάψει να δημιουργούν οικογένειες και να κάνουν παιδιά, ενώ εκατοντάδες συμπολίτες μας έχουν αυτοκτονήσει. Για όλα αυτά κάποιοι πρέπει να τιμωρηθούν σκληρά, με την πιο αυστηρή ποινή που μπορεί να επιβληθεί σε έναν προδότη. Ο λαός δεν πρέπει να ξεχνάει πως κάποτε τους δοσίλογους τους εκτελούσαν στου Γουδή…» καταλήγει ο γνωστός σκηνοθέτης.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

[email protected]

Φωτό: Ηλίας Κουτουλογένης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...