Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Φαρ Ουέστ στον Κορυδαλλό! 29χρονη «έφαγε» αδέσποτη σφαίρα ενώ έπινε τον καφέ της

Τα χνάρια του… Μενιδίου ακολουθεί ο Κορυδαλλός, όπου η ένοπλη συμπλοκή σε ένα κατάστημα το βράδυ της Τρίτης λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε μια 29χρονη που έπινε ανυποψίαστη καφέ μαζί με τον αρραβωνιαστικό της

Τα χνάρια του… Μενιδίου ακολουθεί ο Κορυδαλλός, όπου η ένοπλη συμπλοκή σε ένα κατάστημα το βράδυ της Τρίτης λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε μια 29χρονη που έπινε ανυποψίαστη καφέ μαζί με τον αρραβωνιαστικό της σε μια καφετέρια. Η νεαρή γυναίκα γλίτωσε από τύχη, όταν μια αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε το κορμί της τραυματίζοντάς τη σοβαρά! 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στο κουρείο που διατηρεί ένας Αρμένιος στην οδό Ταξιαρχών, κοντά στην πλατεία Ελευθερίας. Τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης του ήταν έξω από το κατάστημά του μαζί με τον αδελφό του και άλλον έναν συγγενή του, εμφανίστηκε ξαφνικά μια ομάδα εννέα ατόμων οπλισμένων με ρόπαλα και κλοπ, δύο από τους οποίους κρατούσαν και πιστόλια. Αμέσως άρχισαν να ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη του κουρείου, ενώ οι οπλοφόροι άρχισαν να πυροβολούν τις βιτρίνες του Barber shop. 

f6 45

Οπως όλα δείχνουν, μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε, με αποτέλεσμα να βρει την ανυποψίαστη 29χρονη χαμηλά στην πλάτη και να της προκαλέσει διαμπερές τραύμα, με πύλη εξόδου στην κοιλιακή χώρα. Οταν οι θαμώνες της καφετέριας είδαν την άτυχη κοπέλα να πέφτει αιμόφυρτη από την καρέκλα στο έδαφος, ξέσπασε πανικός. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος κάλεσαν το ΕΚΑΒ και, μέσα σε λίγα λεπτά, η 29χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τη χειρούργησαν άμεσα και κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία. Μάλιστα, μέσα στην ατυχία της στάθηκε τυχερή, καθώς η βολίδα των 9 χιλιοστών πέρασε κοντά από το νεφρό της, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει βλάβες, και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

f5 62

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ο ιδιοκτήτης του κουρείου μαζί με τον αδελφό του, οι οποίοι είχαν ξυλοκοπηθεί άγρια από την ομάδα των αγνώστων. Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνες στον τόπο του περιστατικού έκαναν έξι προσαγωγές ατόμων, που όμως αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν διαπιστώθηκε εμπλοκή τους στους πυροβολισμούς.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν ότι η επίθεση έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή για εκφοβισμό του Αρμένιου κουρέα από ομάδα εκβιαστών που έχει απλώσει τα δίχτυα της στους καταστηματάρχες της περιοχής και έχει επιβάλει «κεφαλικό φόρο». Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές Ιουνίου είχαν τραυματιστεί στην ίδια πλατεία από άσκοπους πυροβολισμούς άλλες δύο γυναίκες, που επίσης έπιναν τον καφέ τους!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...