Το «κυνήγι» του κλεμμένου θησαυρού της κόρης του «Mister Coca-Cola»

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες, που άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα από τη σουίτα της Αλεξίας Δαυίδ

Το απίστευτο περιστατικό στο «Grand Resort Lagonissi» και τα μέτρα ασφαλείας

Σύμφωνα με απολύτως αξιόπιστες πληροφορίες της «Espresso», οι έρευνες της Αστυνομίας δεν εστιάζονται στο στενό περιβάλλον της Αλεξίας – Ελένης Δαυίδ για την κλοπή του αιώνα, που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στη σουίτα του «Grand Resort Lagonissi», όπου διέμενε με την οικογένειά της.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Αλεξία – Ελένη Δαυίδ είναι πολλά χρόνια πελάτισσα στο ξενοδοχείο, χωρίς να έχει δημιουργήσει κανένα θέμα.

Από την πρώτη στιγμή της κλοπής η παθούσα ενημέρωσε τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν την έρευνα, ότι θα γνωστοποιούσε άμεσα στην ασφαλιστική εταιρία της την κλοπή, την επόμενη Δευτέρα, επειδή μεσολαβούσε η αργία του Σαββατοκύριακου.

Αυτό που στενοχώρησε περισσότερο τους γονείς δεν ήταν η χρηματική αξία των κοσμημάτων, αλλά το γεγονός ότι η διάρρηξη έγινε ενώ κοιμόνταν με τα παιδιά τους. Η κόρη του Αντρέα Δαυίδ είχε διαβεβαίωση από το ξενοδοχείο ότι υπήρχαν επαρκή μέτρα ασφαλείας προς την πλευρά της παραλίας και γι’ αυτό η προσωπική ασφάλειά της κάλυπτε την μπροστινή είσοδο της σουίτας και ουδέποτε τέθηκε θέμα να εγκαταστήσουν οι ένοικοι κάμερες ασφαλείας σε ξένο χώρο, δηλαδή στην ιδιοκτησία του ξενοδοχείου.

Πεταμένη στην παραλία

Η τσάντα, στην οποία βρίσκονταν τα κοσμήματα, τα διαβατήρια και τα χρήματα της οικογένειας, βρέθηκε πεταμένη στην παραλία σε δέκα μέτρα απόσταση από τον χώρο όπου διέμενε, σε σημείο δηλαδή αποκλειστικής ευθύνης του ξενοδοχείου.

Η οικογένεια Δαυίδ βρισκόταν στο ξενοδοχείο για λίγες μέρες και θα γινόταν η μετάβασή της στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της σε ελληνικό νησί.

Η Αλεξία – Ελένη Δαυίδ περιμένει και ελπίζει η Αστυνομία, της οποίας έργο είναι να εξετάσει κάθε πιθανότητα, να συλλάβει τους δράστες και να τους οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ