Παρασκευή, 25 Ιουλίου, 2025

«Κάτοικος» Φαλήρου ο Πάτρας

Το έλα να δεις... γίνεται αυτή την περίοδο στη...

Γιώργος Πετρέλης: Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ρίτσα Βαλάκου

«Πασοκογάμος» έγινε το Σαββατοκύριακο στη Μυτιλήνη, παρουσία του Νίκου...

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Εορταστικό «κλικ» χωρίς σουτιέν

Χωρίς σουτιέν φωτογραφήθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τα 48α...

Το κοντάρι που καρφώθηκε σε πόδι τουρίστριας στη Δονούσα ανέδειξε την έλλειψη...

Τη δραματική έλλειψη υποδομών υγείας και άμεσης επέμβασης σε μικρά νησιά των Κυκλάδων, ειδικά εν μέσω τουριστικής περιόδου,

Σπείρα θα έριχνε ναρκωτικά στη Μύκονο

Τέσσερις Αλβανοί και ένας Σκοπιανός συνελήφθησαν χθες στη Μύκονο, όταν βρέθηκαν στην κατοχή τους 21 γραμμάρια κοκαΐνη και 9,2 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη

Τέσσερις Αλβανοί και ένας Σκοπιανός συνελήφθησαν χθες στη Μύκονο, όταν βρέθηκαν στην κατοχή τους 21 γραμμάρια κοκαΐνη και 9,2 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, τα οποία προορίζονταν για χρήστες ουσιών που παραθερίζουν στο νησί των ανέμων.

Εδώ και αρκετό διάστημα οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος είχαν συλλέξει πληροφορίες για εμπόριο ναρκωτικών στο νησί και, τελικά, κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες με τη συνδρομή ανδρών της Ασφάλειας Αττικής. Πάνω τους, εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν 17.045 ευρώ, 1.440 δολάρια ΗΠΑ, 1.295 δολάρια Αυστραλίας, 100 δηνάρια Σκοπίων και πέντε δολάρια Καναδά, που προέρχονταν από τις πωλήσεις.

Οι έμπειροι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες την Κυριακή, αφού πρώτα σκιαγράφησαν το προφίλ κάθε μέλους της σπείρας ακολουθώντας τις πληροφορίες που είχαν. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν εντόπισαν και τα σπίτια κρησφύγετα των πέντε αλλοδαπών, που φέρεται ότι είχαν νοικιάσει και από τα οποία οργάνωναν τη διακίνηση, έκλειναν τα ραντεβού και έκρυβαν τα ναρκωτικά που είχαν περάσει παράνομα στο κοσμοπολίτικο νησί.

Σε αυτά τα σπίτια εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, εκτός των άλλων, μία ζυγαριά, μία σιδερογροθιά, πλήθος νάιλον συσκευασιών κατάλληλων για την τυποποίηση των ναρκωτικών και τέσσερα κινητά. Σε βάρος των συλληφθέντων η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σύρου άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χώρισε η Μελίνα Νικολαϊδη – Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του Φιντιρίκου

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να ετοίμασε σε συνεργασία με...

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Εχω κάνει σεξ με celebrities και των δύο φύλων»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε coming out ως bisexual μέσω...

Κλαούντιο Κολντεμπέλα: Το διαζύγιο με τη Χριστίνα Παππά και η τωρινή εντυπωσιακή σύζυγός του

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα υπήρξε πέρα από σπουδαίος μπασκετμπολίστας, σύζυγος της Χριστίνας Παππά για χρόνια.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ένα παλάτι 4.000.000 ευρώ χωρίς λάμψη

Μπορεί για την Ελλάδα η σημερινή μέρα να είναι...

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Με αυτή την ηθοποιό υπήρξε παντρεμένος και απέκτησαν δύο παιδιά

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Σπάνια εμφάνιση τη Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
spot_img
spot_img