Κρεμάστηκε επειδή δεν τον ήθελαν η σύζυγος και η κόρη του!

Τη γη κάτω από τα πόδια του έχασε ένας οικογενειάρχης όταν η σύζυγος και η κόρη του τού ανακοίνωσαν ότι θα τον εγκατέλειπαν!

Τη γη κάτω από τα πόδια του έχασε ένας οικογενειάρχης όταν η σύζυγος και η κόρη του τού ανακοίνωσαν ότι θα τον εγκατέλειπαν! Μην μπορώντας να διαχειριστεί τη νέα σκληρή πραγματικότητα, ο 46χρονος Αλβανός πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Οταν, πριν από λίγο καιρό, τον χώρισε η γυναίκα του, ο άτυχος άντρας (που ουσιαστικά ανδρώθηκε στην Ελλάδα, αφού ζούσε στο Καστρί της Βιάννου στο Ηράκλειο, όπου τα τελευταία 25 χρόνια απασχολούνταν σε αγροτικές εργασίες και χωματουργικά μηχανήματα) της είχε προαναγγείλει ότι θα έβαζε τέλος στη ζωή του, λέγοντάς της: «Οπου βρεις το μηχανάκι μου θα έχω κρεμαστεί».

Η ψυχολογία του είχε καταρρακωθεί, αλλά τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα προχθές, όταν η κόρη του ζήτησε να τον δει. Ο 46χρονος πήγε στην περιοχή Τσούτσουρος, όπου είχε κλειστεί το ραντεβού, και έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν η κοπέλα τού ανήγγειλε πως ούτε εκείνη ούτε η μητέρα της ήθελαν να τον ξαναδούν και του ζήτησε να τις ξεχάσει! Οταν η νεαρή γυναίκα έφυγε, ο 46χρονος ειδοποίησε έναν φίλο του ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Πήρε το δίκυκλό του και πήγε στην περιοχή του ποταμού Αναποδάρη, στη Βιάννο. Εκεί έφτιαξε μία θηλιά, έδεσε την άλλη άκρη σε ένα δέντρο και απαγχονίστηκε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Εστία Επενδυτική: Ασφαλιστικά μέτρα για τον τρόπο που επελέγησαν τα Μ.Μ.Ε. της «λίστας Πέτσα»

Kαταθέσαμε σήμερα ασφαλιστικά μέτρα για τον τρόπο που επελέγησαν  τα Μ.Μ.Ε., ...

Πληρωμή φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ

Εύκολες, γρήγορες και ανέπαφες συναλλαγές μέχρι αργά το βράδυ Δύο ημέρες πριν...

Η καλλονή Στέλλα Καπεζάνου έγινε «πριγκίπισσα των γκαλερί»

Από τα πιο γνωστά και πετυχημένα μοντέλα της δεκαετίας του '90,...

Η επικοινωνία με τα παιδιά είναι το «κλειδί» για τη διαχείριση των νέων συνθηκών

Η επικοινωνία ανάμεσα στους γονείς και στα παιδιά, αποτελεί βασικό πυλώνα...

Via Miniatura: Το νέο ιταλικό καφέ στο Βύρωνα!

Ο Βύρωνας έχει εξελιχθεί τα τελευταία 2 χρόνια σε πόλο έλξης...