Κηδεία παρωδία στη Σπερχειάδα

Σε παρωδία εξελίχθηκε μια κηδεία στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας, με τα παιδιά του μακαρίτη να ζητούν την εκταφή του και να μηνύουν τον ιδιοκτήτη γραφείου κηδειών για περιύβριση νεκρού!

Σε παρωδία εξελίχθηκε μια κηδεία στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας, με τα παιδιά του μακαρίτη να ζητούν την εκταφή του και να μηνύουν τον ιδιοκτήτη γραφείου κηδειών για περιύβριση νεκρού!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα παιδιά του 68χρονου, ο οποίος έφυγε από ανακοπή καρδιάς τη Δευτέρα στη Μακρακώμη, ανέθεσαν την κηδεία σε τοπικό γραφείο τελετών, δίνοντας στον υπεύθυνο τα ρούχα και όλα τα απαραίτητα για να φροντίσουν τη σορό.

Μισή ώρα πριν από την κηδεία, όμως, η κόρη του νεκρού δέχθηκε τηλεφώνημα από το γραφείο τελετών που την ενημέρωνε ότι το φέρετρο δεν έπρεπε να ανοιχτεί λόγω της εικόνας που παρουσίαζε ο πατέρας της. Εκείνη δέχτηκε, αλλά στο νεκροταφείο κάποιοι παρατήρησαν ότι ο μακαρίτης δεν ήταν ντυμένος παρά… τυλιγμένος με ένα σεντόνι! Αυτό έφτασε την ώρα του καφέ στα αυτιά των παιδιών, τα οποία έγιναν έξαλλα και κάλεσαν για εξηγήσεις τον υπεύθυνο του γραφείου τελετών.

Ακολούθησε άγρια λογομαχία και τελικά επέστρεψαν στο νεκροταφείο και τον υποχρέωσαν να ξεθάψει τον πατέρα τους! Τότε διαπιστώθηκε ότι ο άνθρωπός τους δεν ήταν ντυμένος και περιποιημένος, ενώ εμφάνιζε και κάποια σημάδια σήψης που δεν δικαιολογούνται για τη μία ημέρα που μεσολάβησε από τον θάνατο έως την κηδεία και την ταφή. Τελικά, όλοι κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας, όπου τα παιδιά μήνυσαν τον υπεύθυνο του γραφείου τελετών.

Ε. Παπ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Εστία Επενδυτική: Ασφαλιστικά μέτρα για τον τρόπο που επελέγησαν τα Μ.Μ.Ε. της «λίστας Πέτσα»

Kαταθέσαμε σήμερα ασφαλιστικά μέτρα για τον τρόπο που επελέγησαν  τα Μ.Μ.Ε., ...

Πληρωμή φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ

Εύκολες, γρήγορες και ανέπαφες συναλλαγές μέχρι αργά το βράδυ Δύο ημέρες πριν...

Η καλλονή Στέλλα Καπεζάνου έγινε «πριγκίπισσα των γκαλερί»

Από τα πιο γνωστά και πετυχημένα μοντέλα της δεκαετίας του '90,...

Η επικοινωνία με τα παιδιά είναι το «κλειδί» για τη διαχείριση των νέων συνθηκών

Η επικοινωνία ανάμεσα στους γονείς και στα παιδιά, αποτελεί βασικό πυλώνα...

Via Miniatura: Το νέο ιταλικό καφέ στο Βύρωνα!

Ο Βύρωνας έχει εξελιχθεί τα τελευταία 2 χρόνια σε πόλο έλξης...