Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Κοκτέιλ «κάψουλα»

Μπαρ πολυτελείας στο Σικάγο «ταξιδεύει» τον πελάτη μέχρι τον τόπο παραγωγής του ποτού που πίνει

Μπαρ πολυτελείας στο Σικάγο «ταξιδεύει» τον πελάτη μέχρι τον τόπο παραγωγής του ποτού που πίνει

Μπορεί ένα κοκτέιλ να σε ταξιδέψει μέχρι τη Σκοτία; Στο πολυτελές μπαρ Bottle & Baptiste στο Σικάγο του Ιλινόις μπορεί κανείς, αντί 95 δολαρίων, να συνδυάσει καλό ποτό και ταξίδι στη Σκοτία, έστω μέσω της εικονικής πραγματικότητας.

Με το που παραγγέλνει κανείς το συγκεκριμένο κοκτέιλ, που βασίζεται στο ουίσκι, ένας σερβιτόρος εμφανίζεται στο τραπέζι και σπρώχνει ένα βελανίδι στην παλάμη του πελάτη. Αυτό είναι το πρώτο στάδιο της «τελετουργίας».

Στη συνέχεια ο σερβιτόρος επιστρέφει με ένα κουτί γεμάτο βρύα και vintage ποτήρια με σέρι Oloroso και ουίσκι Macallan Rare Cask, ξηρό πάγο και τα γυαλιά της εικονικής πραγματικότητας, με τα οποία επιτυγχάνεται η μεταφορά που ονομάζεται «Macallan Rare Journey».

Ομίχλη

Οταν ο πελάτης βάλει το βελανίδι στα βρύα και χύσει ζεστό νερό πάνω στον ξηρό πάγο, δημιουργείται ομίχλη σαν κι αυτή που κυριαρχεί στη Σκοτία και αρχίζει το ταξίδι εικονικής πραγματικότητας, το οποίο περιγράφει, μέσα από μια καλαίσθητη τρισδιάστατη εμπειρία, πώς παρασκευάζεται το ουίσκι που θα βρέξει τον ουρανίσκο του πελάτη.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται με λεπτομέρεια τα βαρέλια, τα οποία είναι φτιαγμένα από ξύλο που προέρχεται από αμερικανικά και ευρωπαϊκά δάση και έχουν παλαιωθεί με σέρι. Οταν τελειώσει αυτή η περιήγηση, θα είναι έτοιμο και το κοκτέιλ, το οποίο μπορεί να απολαύσει κανείς εν μέσω της τεχνητής ομίχλης. Η δημιουργός του κοκτέιλ Ράκελ Ράις εξηγεί ότι ήθελε να δημιουργήσει ένα «βιβλίο τραπεζιού». «Οσο περισσότερα μαθαίνει ο κόσμος για κάτι τόσο περισσότερο το εκτιμά» κατέληξε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...